Kvadratisk lys og luksus, hvor vejen møder drømmene
Erhverv / Bolig
+ -

Skibsager 179, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Kvadratisk lys og luksus, hvor vejen møder drømmene

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
130 m2
4
157 m2
2
2020
CM22007
A2020
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Kom ind i en verden, hvor luksus møder komfort i et enderækkehus, der strækker sig over to elegante plan. Hvert hjørne af dette hjem er  badet i lys og kærtegnet af høj designkvalitet. Forestil dig at glide over de lyse gulve, hvor hvert rum åbner sig som kapitler i en rigtig god historie, præget af det rene nordiske design.
 
Udenfor, der venter en have, som er en drøm at vedligeholde. Nyd aftensolen i forhaven, og lad cyklerne hvile i udhuset. En generøs fliseterrasse byder på solstråler og lille græsplæne inviterer til børneleg. Er der brug for mere plads? Den omgivende grønne oase tilbyder både legepladser og en fin lille sø, hvor refleksionerne danner flygtige malerier på vandets overflade. Og når dagen er omme, vil bilen finde sin plads under carporten eller på en af de mange fælles parkeringsmuligheder.
 
Opført i 2020 af Klimahuse, er dette hus kvadratisk designet med tanke på fremtiden. Med sin energirigtige varmepumpe, solcelleanlæg og ventilation, er det som om huset ånder i harmoni med naturen omkring det.Indvendigt vil de to fulde plan straks imponere. Her er kvadratisk lys, som spiller harmonisk sammen med det nordiske design og de store vinduespartier. Et skinnende hvidt HTH køkken møder den åbne spise- og opholdsstue, nu beriget med en ny akustikvæg og direkte adgang til terrassen. Gæstebadeværelset og bryggerset matcher i stil og funktion, mens første sal lover ro og komfort med rummelige værelser og et flot lækkert badeværelse. 
 
Når du bevæger dig gennem dette hjem, vil en mavefornemmelse begynde at vokse indeni dig, fortællende at her, lige her, hvor vejen møder drømmene, finder du dit næste kapitel i livet.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning