Hygge nær havet
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Rørsangervej 13, 2680 Solrød Strand

Hygge nær havet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.795.000
4.344
97 m2
5
745 m2
1
1960
CM22014
C

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af den natur skønne Staunings Ø, hvor fredede strandenge og en indbydende badestrand mødes, finder du denne charmerende strandvilla i 2. række fra vandkanten.
 
Ejendommen opført i smukt cedertræ med hvide sprossede vinduer, hviler den på en fuldt opvokset grund med en indbydende atmosfære. Haven indbyder til ophold og afslapning, mens en stor, ugenert træterrasse giver dig mulighed for at nyde solen i fulde drag. Et elegant orangeri forlænger udendørssæsonen og tilføjer en ekstra dimension af hygge til omgivelserne. Villaens 21 kvadratmeter store, integrerede udestue fungerer som en ekstra stue, hvor du kan lade tankerne flyve frit.
 
Når du træder ind i  den hyggelige villa, åbenbares 117 veludnyttede etagemeter. Det  lyse køkken, smelter smukt sammen med det rummelige spisestue/alrum. Dette område udgør hjertet af huset, hvor både familie og venner kan samles i varmen fra brændeovnene og det indfaldende dagslys fra ovenlysvinduerne. Villaens store "udestue" fungerer som opholdsstue, er både integreret og isoleret, og herfra fører en naturlig forlængelse dig ud til den tilstødende terrasse. Soveværelset har en direkte forbindelse til terrassen, hvilket giver dig mulighed for at træde ud og indsnuse den friske morgenluft eller nyde en stille stund under stjernerne om aftenen. Det hvide badeværelse byder på en  muret bruseniche og en praktisk skabsindbygget vask, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en harmonisk måde.
 
Udover at være et skønt hjem kan du også vælge at betragte ejendommen som en velbeliggende byggegrund, hvor du har muligheden for at realisere dine drømme om et skræddersyet hus ved vandkanten.
 
Lad din mavefornemmelse guide dig til at udforske denne enestående mulighed, som byder på  hygge og en beliggenhed nær vandet.

Rørsangervej 13, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning