Eminent, ekstravagant og enestående udsigt
Erhverv / Bolig
+ -

Troldmands Allé 18, 3. d., Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Eminent, ekstravagant og enestående udsigt

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
78 m2
3
1
2022
CM22016
A2015
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

En ekstraordinær lejlighed, der oser af eminent luksus og moderne komfort. Det føles som en drøm at træde ud på den imponerende 22 kvm store altan/terrasse, der byder på en udsigt, der er en oplevelse i sig selv.
 
Ejendommen er en del af en eksklusiv bebyggelse fra 2022, hvor de hvide "fyrtårne" smykker det rolige og attraktive område. Her får du ikke kun et hjem, men også en oase af faciliteter, der gør hverdagen bekvem og luksuriøs. Dørtelefon, elevator, kælderrum og parkeringsmuligheder er blot nogle af de detaljer, der gør livet her til en sand fornøjelse. Du kan se frem til at svømme i den fælles pool eller træne i fitnessrummet, og når du ønsker at fordybe dig i naturen, har du både strand og skov inden for fem minutters gang.
 
Indenfor venter en æstetisk oplevelse med smukke lamelplankegulve, gulvvarme overalt og et ventilationsanlæg, der sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima. Lejligheden byder på en skøn, solrig altan/terrasse med havkig, perfekt til solrige dage og hyggelige grillmiddage. Fra både soveværelset og den unikke, lyse stue med store glaspartier kan du træde ud på altanterrassen og nyde den ekstravagante udsigt over landskabet. Dertil kommer et luksuriøst badeværelse med en flot muret bruseniche, formstøbt vask og en praktisk Gaggenau vaskesøjle. Det hvide italienske Poliform køkken taler for sig selv – smukt og lækkert. Det er i åben forbindelse med stuen, der giver plads til både spise- og dagligstue med et hyggeligt sofa/loungeområde. Her er tænkt på hver eneste detalje for at skabe en unik og komfortabel atmosfære.
 
Lad din mavefornemmelse guide dig til at opleve denne eminent, ekstravagante lejlighed med en enestående udsigt.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning