CM80049 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Køgevej 8, 4652 Hårlev

En fortælling om karakter og nostalgi

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
81 m2
81 m2
3
884 m2
2
1935
CM80049
E
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Den klassiske bungalow, med sin karakteristiske arkitektur, indbyder med en enkel kvadratisk bygningskrop, en trappe op til hoveddøren, store vinduer og et charmerende pyramidetag. Oprindelsen af navnet "bungalow" går tilbage til Indien, hvor det betegnede de huse, de engelske koloniherrer byggede til sig selv.
 
En fortælling om karakter og nostalgi finder sit sted i denne ejendom, lige ud til de frodige marker i udkanten af Hårlev. Her hviler ejendommen på en skøn og velopvokset naturgrund, skærmet fra omverdenen – et sted, hvor børnene kan udfolde sig frit, og solen kan nydes uden forstyrrelser.
 
Trappen til det overdækkede indgangsparti byder varmt velkommen til denne charmerende bungalow på imponerende 162 kvm, inklusive den rummelige kælder/underetage på 81 kvm. Her opleves en unik charme og en sanselig rumfornemmelse, der sjældent findes andre steder. Ejendommen, der gennem årene har været velplejet, indbyder nu til at sætte dit eget præg på rummene og give dem ny karakter. 
 
Det hjertelige spise-/alrum og  hyggelige opholdsstue skaber en indbydende vinkel med fine hjørnevinduer og en trappe, der leder ned til kælderen/underetagen. Du  finder også et hyggeligt spisekøkken og et gæstetoilet. Den højtliggende og tørre kælder/underetage byder på utallige anvendelsesmuligheder og omfatter endda et flisebelagt badeværelse med bruseniche. Den smarte fordelingsgang er udstyret med indbyggede skabe i overflod, skabt til at rumme dine skatte. To disponible rum, hvoraf det ene er stort og rummeligt, fuldender kælderens allerede mangfoldige potentiale.
 
I denne bungalow strømmer atmosfære og sjæl fra en tid, hvor verden tog sig anderledes ud. Velholdt og velfungerende, er dette en bolig til en fornuftig pris, hvor du kan forme rummene efter dine ønsker og skabe din helt egen unikke mavefornemmelse af hjemligt velvære og nutidens muligheder.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning