Menu

Solgt

Nørre Boulevard 136, st. tv.
4600 Køge

Type Ejerlejlighed
Mdr. boligydelse:3.597
Boligareal54m²
Rum2
Antal Plan1
Byggeår1940
Sagsnr.CM9059
Energimærke

Flot 2-værelses stuelejlighed i syvmøllegården

Hvis du søger en lys og indflytningsklar lejlighed centralt i Køge, så er den lige her.
Denne dejlige stuelejlighed, med egen altan er en del af det attraktive Syvmøllegården. Lejligheden ligger tæt på alt, hvad man har brug for i det daglige, og samtidig omgivet af grønne friarealer.
Fra hoveddøren er der to minutters gang til Køge Idrætspark, hvor der venter et væld af aktivitetsmuligheder, mindre end en kilometer til midtbyens mange butikker og kulturelle tilbud, samt fem minutter på cykel til togstation,
Campus Køge, Køge Gymnasium og ikke mindst og Køge Marina, der er et oplagt udflugtsmål i de lyse måneder.
Lejligheden har et boligareal på 54 gode udnyttede kvadratmeter, og den blev delvist istandsat i 2018, hvor man blandt andet fik afhøvlet og lakeret trægulve, skiftet gipslofter og opsat spots på badeværelset.
Når man træder indenfor, mødes man af en nydelig entré, der også fungerer som fordelingsgang med adgang til samtlige rum i lejligheden - herunder et pænt flisebadeværelse med brus og et hyggeligt køkken med spiseplads og et godt lysindfald. Endelig er der et rummeligt værelse med indbyggede skabe samt en dejlig lys stue med store sydvendte vinduespartier og udgang til en skøn altan, der ligeledes er orienteret mod syd, så der er masser af sol fra morgen til langt ud på de lange, lyse sommer aftener. Altanen rummer nemt både bord og stole, så man kan nyde middagen under åben himmel. Foretrækker man at spendere aftenen foran fjernsynet er der opsat nydelige gardiner, der holder solen ude – og de følger med i handlen.
Syvmøllegården udmærker sig desuden ved et rigtig godt naboskab og gode fællesfaciliteter. Bebyggelsen fik 2008 fået foretaget en omfattende modernisering af centralvarmeanlæg og rørføring, mens der i de enkelte lejligheder blev opsat nye radiatorer,blandingsbatterier og toilet. Senere blev der skiftet vinduer og altaner.Lige under lejligheden finder man et velfungerende vaskerum, og der er masser af parkeringspladser lige uden for døren.
Hvis du vil have chancen for at opleve denne velbeliggende lejlighed, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering