Menu

Oksbølvej 29
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.595.000
Mdr. boligydelse:3.954
Boligareal170m²
Rum5
Grund1.237m²
Antal Plan2
Byggeår2004
Sagsnr.CM9085
Energimærke

Dejlig lys villa på 170m2 fra 2004 i børnevenligt kvarter

I trygge børnevenlige omgivelser med stisystemer, tæt ved skole, børneinstitutioner og indkøb og kun 10 minutters gang fra naturskønne Køge Ås, ligger denne store nyere villa i 1½ plan med carport/udhus.
Her er du kun 1,5 km fra S-tog, 3km fra bylivet på Køge Torv og 4,5 km fra den nye Køge Nord Station, der bringer dig til København på kun 20 minutter.
Grunden består af 1.237 velanlagte kvadratmeter, som grænser op til naturen, med gyngestativ og legehus til børnene og med stor og ugeneret sydvendt læterrasse til de voksne. Grundens størrelse giver i øvrigt en masse muligheder for tilbygning af flere m2 eller f.eks. en stor garage.
Villaen er opført af Bülow & Nielsen i 2004, har hele tre børneværelser og tilbyder høj komfort til hele familien med gulvvarme og med ventilationsanlæg, som skifter luften, producerer varmt brugsvand og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima.
Indenfor finder vi i stueetagen entré med trappe til 1. salen, bryggers, gæstetoilet med bruseniche, børne/arbejdsværelse samt skønt nyt hvidt Designa køkken fra 2017 med Quooker og komplette, integrerede hvidevarer.
Køkkenet er i åben forbindelse med skøn stor spise- og opholdsstue med fint lysindfald og udgang til sydvendt terrasse.
Dejlig lys 1. sal med ovenlysvinduer og stort badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og badekar til børnene. Her finder vi også stor repos med plads til at børnene kan lave lektier, spille computer eller lave andre fællesaktiviteter samt to børneværelser og forældresoveværelse med udgang til vestvendt balkon, hvor man kan nyde solnedgangen og græssende heste.
Her får I en velbeliggende og tidssvarende bolig med god plads til hele familien, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering