Menu

Magnoliavej 49, Strøby Egede
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.095.000
Mdl. boligydelse:3.275
Boligareal211m²
Rum6
Grund750m²
Antal Plan1
Byggeår1973
Sagsnr.CM9608
Energimærke

211 m2 velholdt børnefamilievilla

I trygge, børnevenlige omgivelser, 6 km syd for Køge, med 1 km til skole via stisystem og kun 200 meter til integreret institution, ligger denne store etplansvilla med carport og isoleret udhus samt stor integreret udestue.
Tæt på indkøb og meget tæt på stranden og grundejerforeningen egen strandgrund med sand og egen badebro samt bådklubben EGE med mulighed for at oplægge egen båd.
Velholdt og tidssvarende med nyrenoveret tag, moderniseret køkken og hele tre badeværelser samt fem børneværelser.
Huset indeholder forstue med ovenlys i åben forbindelse med flot stort spisekøkken med skabselementer i hvid højglans med komplette hvidevarer, bryggers med opvarmet klinkegulv og væghængt naturgasfyr samt udgang til fin formiddagsterrasse.
Endvidere gæstetoilet med gulvvarme og bruseniche, forældresoveværelse med skabe, to børneværelse samt flisebad/toilet med gulvvarme, bruseniche samt ekstra børneafdeling med to store børneværelser, begge med udgang til terrasser og tilhørende flisebad/toilet med el gulvvarme og bruseniche.
Endelig skøn stor spise- og opholdsstue i vinkel med indmuret pejseindsats og udgang til stor integreret udestue med skydedøre til flot lukket have, oprindeligt anlagt af en havearkitekt.
Dokumenteret lavt varmeforbrug på kun 1.000 kr. pr. måned og lav m2-pris sammenlignet med det generelle prisniveau i kvarteret.
Her får du god plads til hele familien i trygge næromgivelser 300 meter fra vandet og masser af hus for pengene til en fornuftig pris.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering