Menu

Solgt

Antilopevej 12
4623 Lille Skensved

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:2.816
Boligareal132m²
Rum4
Grund778m²
Antal Plan1
Byggeår1976
Sagsnr.CM9613
Energimærke

132 m2 nyrenoveret etplansvilla med udestue og carport/udhus.

På komplet ugeneret og flot opvokset 778 m2 grund, i trygge, børnevenlige omgivelser ikke langt fra skole og indkøb, ligger denne villa i ét plan med 20 m2 udestue og 32 m2 carport/udhus.
Komplet gennemrenoveret med nye hvide tværsprossede lavenergivinduer, filsede ydermure og vedligeholdelsesfri vindskeder, stern- og facadebeklædning i nonwood, nye lyse gulve og flotte 90x60 cm klinker, nyt elegant badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme, stort nyt hvidt samtalekøkken, samt med fuldspartlede gipslofter med indbygningsspots.
Indenfor møder vi entré og gæstetoilet med klinker og gulvvarme, to regulære børneværelser, forældresoveværelse samt elegant flisebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet og muret bruseniche med Unidrain afløb og Grohe armaturer.
Endvidere stort bryggers med klinker, nye hvide skabselementer og skabsindbygget naturgasfyr samt flot hvidt køkken med samtalekogeø i åben forbindelse med stor og lys opholdstue med åben muret hjørnepejs og udgang til lukket udestue med skydedør til stor fliseterrasse og flot anlagt have med høj beplantning.
Her får du en flot nyistandsat og tidssvarende bolig, der er lige til at flytte ind i, du behøver kun at sætte dine møbler på plads.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering