Menu

Greve Strandvej 132
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:5.500.000
Ejerudgift pr. md.:3.937
Boligareal134m²
Kælder93m²
Rum4
Grund1.016m²
Antal Plan3
Byggeår1938
Sagsnr.EK7113
Energimærke

227 m2 strandvilla med sjæl og panoramaudsigt

Med pragtfuld beliggenhed ud til Strandvejen i det gamle strandkvarter i anden række fra vandkanten med fælles privat strandgrund, ligger denne charmerende strandvilla i 1½ plan.
Her får I en charmerende patriciavilla på134 m2 med 93 m2 underetage/kælder med mange spændende detaljer.
Ejendommen er nænsomt moderniseret, så den charmerende stil bevares og ligger med en 1.016 m2 kuperet parklignende have, med mange frugttræer.
Huset er tidssvarende med sort glaseret tegltag, filsede ydermure og carport i husets stil samt stort udhus. Der er mange terrasser bygget med henblik på at man altid kan nyde solen, samt stor flot udestue.
I stueplan finder I et glasoverdækket indgangsparti med elegant hall. Spisestue med indbyggede detaljer og udgang til stor vestvendt ædeltræs balkonterrasse fra spisestue.
Køkkenet byder på et elegant Invita samtalekøkken med granitbordplade og komplette integrerede luksushvidevarer, og har en dobbelt terrassedør med direkte udgang til terrassen. Endvidere er der en skøn opholdsstue der vender mod stranden, med brændeovn og en flot karnap, der bringer meget lys ind i stuen.
1 sal byder på en skøn lys tagetage indeholdende repos, der er bad/toilet med gulvvarme og muret bruseniche. Soveværelse med skabsvæg med spejlskydelåger og udgang til østvendt udsigtsbalkon med panoramaudsigt over Køge Bugt. Samt stort ekstra soveværelse med skabsvæg med skydelåger.
Høj lys underetage/kælder med egen indgang og opvarmede klinkegulve indeholdende tre ekstra disponible rum/værelser. Endvidere, grovkøkken, lyst bad/toilet med rundbuet bruseniche. Stor flot udestue, der forlænger udelivets sæson, med stort glasparti med udgang til fliseterrassen og den skønne have.
Ejendommen er opført og indrettet i spansk stil med murede nicher, rundbuer og mange spændende detaljer. Her får du pragtfuld udsigt, høj komfort og masser af miljø og atmosfære, tidssvarende og velholdt, lige til at flytte ind i uden modernisering.

Erik Jon Knudsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering