Menu

Solgt

Rosenvangsvej 29
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.:3.477
Boligareal155m²
Rum5
Grund750m²
Antal Plan1
Byggeår1978
Sagsnr.EK7422
Energimærke

155 m2 flot og tidssvarende børnefamilievilla

Med en på én gang rolig og central beliggenhed, på lukket stikvej tæt ved Holmeagerskolen og stationen i Greve Midtby Center, ligger denne store og præsentable villa i ét plan med carport og udhus.
På flot anlagt og komplet ugeneret grund i smukke næromgivelser med masser af fred og ro.
Tidssvarende moderniseret med nye lavenergivinduer i 2007, nyt naturgasfyr fra 2015, nye massive parketgulve i ask og indvendige hvide fyldningsdøre i 2012, elegant HTH-samtalekøkken fra 2003 samt bryggers og to flotte nye badeværelser fra 2004.
Indenfor møder vi entré med klinker, gæstetoilet/bad med opvarmede diagonalklinker og muret bruseniche, 3 børneværelser med skabe, forældresoveværelse med helt nyt walk-in-closet og skab med skydelåger samt flisebad/toilet med gulvvarme, diagonalklinker og glasbruserhjørne.
Endvidere bryggers med klinker, væghængt naturgasfyr og forhøjet vaskemaskine, dejligt lyst spise/samtalekøkken med komplette integrerede Siemens hvidevarer samt skøn lys spise- og opholdsstue med åben muret pejs (p.t. blændet) samt nyt glasparti fra 2015 med udgang til stor og flot anlagt terrasse med herregårdsbelægning og flot have med høj beplantning og med stort æbletræ til familiens sundhed.
Her får du en velbeliggende og perfekt moderniseret ejendom, der er lige til at flytte ind i.

Erik Jon Knudsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering