Menu

Solgt

Birkevej 17
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Mdr. boligydelse:3.914
Boligareal105m²
Rum4
Grund473m²
Antal Plan1
Byggeår1972
Sagsnr.EK7492
Energimærke

105 m2 strandvilla i 4. række fra vandet

På 473 m2 komplet opvokset grund i 4. række fra meget fin og ren sandstrand med klitter og badebro, på lukket vej med rigtig godt naboskab, ligger denne arkitekttegnede strandvilla i ét plan med carport, udestue og redskabsskur.
Grunden er afgrænset med mure på tre sider og grænser op til Solrød Strandpark, så her er læ og fred og ro til at nyde havets brusen. Ejendommen er opført i 1972 i hvide sten med built up tag, termovinduer og listelofter, og er opvarmet med elvarme og brændeovn - til både varme og hygge.
Indenfor finder vi entré med indbygget garderobe, meget stor og lys opholdsstue med brændeovn (stuen kan eventuelt opdeles så der etableres et ekstra værelse), sydvendt glasparti og udgang til meget stor træterrasse med elmarkise og opvokset have, som er nem at vedligeholde. Endvidere findes bryggers med klinker, børne/gæsteværelse, soveværelse med indbyggede skabe, flisebad/toilet med muret bruseniche og skabsindbygget vask samt dejlig stort spisekøkken/alrum med køkkenelementer i profileret eg med komplette hvidevarer og udgang til stor træterrasse imod vandet med nedgang til udestue.
Superfin beliggenhed uden bagboer, med egen privat udgang til strandparken med fint plante og dyreliv, i smukke næromgivelser samt tæt ved indkøb, station, skole og indkøbscenter.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering