Menu

Solgt

Vibemosen 48
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.679
Boligareal174m²
Rum5
Grund798m²
Antal Plan2
Garage35m²
Byggeår1972
Sagsnr.EK7501
Energimærke

174 m2 i eftertragtet område

For enden af en lukket stikvej og med udsigt over mosens trætoppe ligger denne lyse og velindrettede murstensvilla med plads til hele familien. Huset er opført i 1972, men er løbende vedligeholdt og renoveret, så det fremstår i flot og indflytningsklar stand med en gennemtænkt planløsning og en skøn atmosfære – blandt andet er døre, vinduer og terrassedør skiftet i 2006, badeværelset blev renoveret i 2004, gæstetoilettet stod færdigt i begyndelsen af 2020 og den flotte udestue har blot to år på bagen. Der er gulvvarme under alle klinkegulve og opvarmningen af de 174 kvadratmeter bolig tager naturgasfyret sig af.
Med til ejendommen hører desuden en 35 kvadratmeter stor, muret garage, der både er isoleret og opvarmet, en carport samt en dejlig ugenert have, der er orienteret mod sydvest, så man får fuldt udbytte af solen i eftermiddags- og aftentimerne.
Indenfor er stilen gennemført med gode materialevalg og masser af lys og luft. Når man træder indenfor, mødes man af en flot entré med store, lyse klinker på gulvet, trappe til første sal og adgang til et helt nyrenoveret gæstetoilet. I det daglige vil familien nok foretrække at gå ind gennem døren til bryggerset, der byder på masser af skabsplads til overtøjet. De lyse klinker i entréen går igen i både bryggerset og det flotte køkkenalrum, der er indrettet med hvide køkkenskabe og god plads til selv et stort spisebord, hvor familie og venner kan samles om måltiderne.
Fra alrummet er der desuden udgang til en dejlig morgenterrasse, hvor solopgangen kan nydes i ro og mag.
Endelig byder stueetagen på en stor, lys opholdsstue med lyse trægulve og store sydvestvendte vinduespartier, der sikrer et flot lysindfald i rummet. I sommermånederne er der mulighed for at åbne op ud mod den skønne terrasse, der nærmest indbyder til afslappende stunder i eftermiddagssolens skær, mens man resten af året kan nyde haven fra den flotte udestue, der er opført i 2018 og som er adskilt fra opholdsstuen med praktiske skydedøre.
På første sal venter et stort, lyst soveværelse, tre gode værelser samt et lækkert badeværelse med bruseniche og hjørnekar. Fra flere af værelserne har man udsigt over trætoppene i mosen, så man kan følge årstidernes skiften fra første parket, og lige uden for vinduerne, finder man et af Greves skønneste naturområder. På få minutter kan man via de sikre stisystemer komme til blandt andet til Mosedeskolen, gode indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og flere velrenommerede daginstitutioner.
En fantastisk velholdt villa med en solrig have og en særdeles attraktiv beliggenhed

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering