Menu

Østerbovej 9
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.100.000
Mdr. boligydelse:3.157
Boligareal99m²
Rum4
Grund828m²
Antal Plan1
Garage14m²
Byggeår1956
Sagsnr.EK7506
Energimærke

Flot moderniseret etplansvilla nær skole og indkøb

På en fredelig, lukket vej uden megen trafik ligger denne flotte etplans villa på 99 særdeles veludnyttede kvadratmeter. Boligen er opført i 1956, men er gennemrenoveret i 2012, så den i dag fremstår i fantastisk flot og fuldstændig indflytningsklar stand med lofter til kip og et rigtig godt lysindfald.
Med sine tre gode værelser og den attraktive beliggenhed udgør denne flotte villa den perfekte ramme om børnefamilien, men også parret uden børn kan få glæde af roen, de naturskønne omgivelser og nærheden til midtbyens mange tilbud og muligheder.
Bag den flotte murstensfacade gemmer der sig en gennemtænkt planløsning, der udnytter hver eneste kvadratmeter til fulde. Entréen fungerer også som fordelingsgang og giver adgang til et stort, flot soveværelse med indbyggede skab, to gode værelser, der er perfekte som børneværelser, kontor eller lignende, samt et flot badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.
For enden ad gangen venter et stort, lyst opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Køkkenet er fra HTH og er indrettet med grebsfri elementer i hvid højglans, bordplader i massivt træ, integrerede hvidevarer og sorte klinker på gulvet, mens stuen byder på lyse trægulve og store vinduespartier, der giver et fantastisk udsyn over den hyggelige have, der er anlagt med grønne plæner og en stor, flot træterrasse, der nærmest indbyder til mindeværdige stunder.
Endelig byder huset på et mindre bryggers med plads til vaskesøjle, og med til ejendommen hører også en garage og et flot udhus fra 2017.
Huset opvarmes ved hjælp af et naturgasfyr, og der er gulvvarme i et af børneværelserne, i køkkenet, bryggerset og badeværelset.
Haven er omkranset af hække, buske og træer, så man kan nyde sommeren uden at bekymre sig om nysgerrige blikke, og får man trang til mere natur, venter et skønt grønt område lige for enden ad vejen, mens stranden blot er en kort gåtur derfra. Holmagerskolen, der er en af byens mest populære skoler, ligger blot en kilometer fra adressen, og det samme gør Greve Midtby Center og Greve Station, hvorfra der går S-tog til København.
En virkelig spændende bolig til jer, der drømmer om at bo i lyse og moderne rammer uden at gå på kompromis med beliggenheden. Ring allerede i dag og hør nærmere.
Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering