Hvem sagde, at drømme ikke kan blive virkelighed?
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Åbakkevej 7A, 2690 Karlslunde

Hvem sagde, at drømme ikke kan blive virkelighed?

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.495.000
3.616
150 m2
5
701 m2
1
2016
JG40213
A2010

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Når du træder ind i denne Eurodan villa, forstår du straks, hvad vi mener. Her omfavnes du af lyset og rummeligheden i en atmosfære, hvor luksus og komfort bliver hverdagens topledere.
 
Dine skridt vil naturligt lede dig mod den store fliseterrasse, beskyttet af en elmarkise. Denne oase er omkranset af en ugeneret have med flot beplantning og en dobbelt carport, elegant integreret under husets tag. Og som en ekstra bonus ligger denne perle bare få minutters gang fra en skøn sandstrand med perfekt badevand. Tænk på sommeraftener ved vandet, eller hyggelige grillaftener på terrassen i skumringens sidste lys.
 
Boligens hjerte er utvivlsomt det elegante, hvide Designa samtalekøkken, som udstråler både stil og funktionalitet. Det står i åben forbindelse til et lyst spiseområde, hvor naturens skønhed bliver en integreret del af rummet takket være de store vinduespartier. Stuen byder på en generøs plads, hvor man let kan forestille sig afslappende aftener med familien. Huset byder også på fire soveværelser: et drømmeagtigt forældresoveværelse med walk-through-closet og et luksuriøst badeværelse, samt tre yderligere lyse børneværelser. Badeværelserne er er begge elegante og topmoderne med deres murede brusenicher og flotte stil.
 
Når du bevæger dig gennem denne bolig, kan du ikke undgå at mærke en umiskendelig mavefornemmelse, der hvisker: Dette er dit næste hjem. Hvem sagde, at drømme ikke kan blive virkelighed

Åbakkevej 7A, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning