Lille, let og med fin udsigt
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Jægerbuen 22, 2. mf., 2635 Ishøj

Lille, let og med fin udsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
944
36 m2
1
1
1970
JG40221
E

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i denne lette lejlighed, perfekt som studiebolig, for førstegangskøberen eller for dig, der ønsker at bo småt, men godt. Hver kvadratmeter er tænkt med præcision, skabende en harmoni mellem komfort og funktionalitet.
 
Tæt på både station og muligheder for indkøb/shopping, positionerer denne lejlighed dig i hjertet af det praktiske. Ejerforeningen er velfungerende, suppleret med faciliteter som dørtelefon og elevator. Udenfor afslører et grønt område sig med en lille sø, skabende en let og rolig atmosfære.
 
Entreens indbyggede garderobe sikrer optimal opbevaring til tøj og sko. Badeværelset stråler i sin lyse og rene essens, et sted af friskhed og fornyelse. Her møder man bekvemmeligheder som en vaskemaskine, skabsindbygget vask og en praktisk bruseniche. Køkkenets design imponerer med grå vægfliser, mørk bordplade og hvide skabselementer - en kombination, der bringer moderne æstetik og funktionalitet sammen. Den åbne stue, rummelig og indbydende, lader dagslyset strømme ind gennem de store vinduer og den brede altandør, der åbner op til en solbeskinnet altan med en fin udsigt.
 
Når du sidder på altanen og lader blikket glide over det grønne område med den lille sø, vil du få en dyb mavefornemmelse af, at denne lille, lette lejlighed er mere end blot en bolig – den er en oplevelse.

FAKTA OM

Ishøj kommune


23.059
Indbyggere


9
Skoler


10
Institutioner


25%
Skatteprocent


25‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning