137 m2 velholdt børnefamilievilla med carport og garage
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Lotusvej 12, 4600 Køge

Fra små børnefødder til voksnes skridt i blomsterkvarteret

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.150.000
3.024
137 m2
5
790 m2
1
1962
JK60108
D

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dette velholdte hjem er som skabt til en børnefamilie, hvor minderne gemmer sig i hvert hjørne, klar til at vokse med hver generation.
 
I haven vibrerer blomsterkvarterets essens, og den bliver levende på Lotusvej. Duftende blomster og gyldne solstråler danner bagtæppet for børns leg, familiens sommeraftener på den solrige terrasse, og de stille stunder i spaen under en funklende stjernehimmel. Carporten og det isolerede værksted står klar til at huse familiens skatte, fra børnecykler, bil til værktøjet.
 
Huset er en harmonisk sammensmeltning af traditionelle værdier og tidløs indretning. Indenfor afsløres lyse parketgulve, trælofter, og hvide fyldningsdøre. Køkkenets hvide vægfliser og det pæne lyse elementkøkken danner rammen om familiens hverdagsliv. Mens du forbereder måltider, kan du trække på lageret fra den praktiske lille viktualiekælder. Fra den rummelige vinkelstue strømmer lys ind, skabende en indbydende og varm atmosfære. Tre værelser, heriblandt et generøst forældresoveværelse med direkte udgang til haven, giver plads til drømme og leg. Bemærk dog, at to værelser er fusioneret til et større rum, ideelt til søskendes sammenhold eller en ung teenagers fristed..Lyst og velindrettet badeværelse, hvor den rummelige bruseniche inviterer til forfriskende øjeblikke.
 
Når du går gennem dette hjem, er det svært ikke at mærke den umiskendelige mavefornemmelse, der siger: Dette er stedet, hvor små børnefødder bliver til voksnes skridt, hvor familiens historie skrives, dag for dag.

Lotusvej 12, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning