Familielykke i trygge rammer
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Munkeageren 35, 4600 Køge

Familielykke i trygge rammer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.995.000
3.256
122 m2
4
786 m2
1
2002
JK60109
C

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Tonen er slået an til denne familievenlige klassiske Eurodan villa, hvor kvalitet og familielykke smelter sammen i en harmonisk atmosfære.
 
Ejendommen er smukt placeret i et lukket villakvarter, der udstråler tryghed og børnevenlige omgivelser. Her kan børnene lege frit og sikkert, og den velanlagte forhave med det karakteristiske hvide stakit, den flisebelagte indkørsel og den rummelige carport med afvalmet tag og isoleret udhus/anneks byder velkommen. Den sydvestvendte fliseterrasse i ejendommens hjørne inviterer til lange dage i solen og giver dig en smuk udsigt til en indhegnet have, hvor frodig beplantning, majestætiske træer og en grøn plæne danner de perfekte omgivelser til leg og boldspil.
 
Lad dig forføre af kvaliteten og atmosfæren, der udfolder sig i hvert eneste rum  i denne Eurodan-villa. De lyse parketgulve og flotte klinker, alle med gulvvarme, udstråler en følelse af elegance og komfort, der inviterer dig indenfor til en skøn oplevelse.  Det indbydende hvide køkken smelter sammen med det rummelige alrum og udgør hjertet i hjemmet, et sted hvor familien selvfølgelig samles. De store vinduer lader det naturlige lys strømme ind og skaber en næsten sømløs forbindelse til den omkringliggende terrasse. En rummelige opholdsstue, hvor en brændeovn skaber en hyggelig atmosfære. Dette er stedet, hvor du kan indrette både spisestue og en afslappende sofa/loungeafdeling. De store vinduer og  glasdøren forbinder dig direkte med den frodige have. Boligen komplementeres af et lyst flisebadeværelse med en elegant bruseniche, som fuldender denne skønne ejendom.
 
Mavefornemmelsen fortæller dig at i disse trygge rammer, kan du skabe den helt rigtige familielykke.

Munkeageren 35, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning