Højt til loftet mellem historie og luksus
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Fændediget 14, 4600 Køge

Højt til loftet mellem historie og luksus

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
4.595.000
4.894
121 m2
2
2
2020
JK60111
A2015

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Hvor historiens vingesus møder moderne design, finder du denne prægtige luksuslejlighed. Fændediget, der indtil 1940 var byens sydligste gade, har båret vidne til tidernes skift. Engang hjemsted for Køges første roklub, byder adressen nu på en livlig nærhed til Køge å, det pulserende torv, havnen og den natur skønne sydstrand.
 
Boligens indre skaber en scene af ypperlig arkitektur. Lyse lamelplankegulve danner en kontrast til de fuldspartlede gipslofter, som strækker sig op til kip, akkompagneret af fjernbetjente ovenlys. Når du træder op ad trappen til denne førstesals lejlighed, vil du straks bemærke det lysfyldte rum, der kombinerer køkken, alrum og stue i en symbiose af elegance. Denne del af hjemmet er intet mindre end betagende. Det hvide, flotte  stilrene Invita samtalekøkken, udstyret med et elegant vinkøleskab, står skarpt mod resten af rummet og lokker med muligheden for hyggelige stunder ved køkkenøen. Stuen har en fransk altan samt udgang til en generøs vestvendt altan, hvor solen og solnedgangen kan nydes i fulde drag  og helt uforstyrret. Med en luksuriøs badeværelsessektion, udstyret med en muret bruseniche med glasdør samt vaskemaskine og tørretumbler, og et drømmende soveværelse komplet med en stor skabsvæg, er alt tænkt på for at give en følelse af raffinement og velvære i hverdagen.
 
Denne lejlighed er det ultimative udtryk for luksus og som du bevæger dig gennem rummene, vil din mavefornemmelse bekræfte, at her, højt til loftet mellem historie og luksus, er noget helt særligt.

Fændediget 14, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning