Menu

Rabalderstræde/Pulsen - bolig 9
4000 Roskilde

Type Rækkehus
Kontantpris:4.295.000
Mdr. boligydelse:3.771
Boligareal139m²
Rum4
Grund65m²
Antal Plan3
Byggeår2020
Sagsnr.MAH0175
Energimærke

9 nye Town Houses med tagterrasser i hjertet af Musicon

Lige midt i Musicon, mellem Rabalderstræde og Rabalder Parken, opføres nu 9 spændende Town Houses i størrelsen fra 139 til 150 m2, alle med hver deres private tagterrasse på 35 m2, udsigtsaltaner, grønne haveterrasser og innovative udearealer. Musicon er beliggende centralt i Roskilde, som byder på mange spændende oplevelser. Besøg den historiske Domkirken, årets store dyreskue, vikingemuseet, ROs Torv, hyggelige caféer og shoppingstræder, biograf, teatre, parker og monumenter eller besøg smukke
Roskilde Fjord.

Musicon er et enestående grønt kulturområde med mange aktiviteter. Her finder du både hyggelige caféer og madboder, skaterbane, hobbyaktiviteter for alle aldre, kreative værksteder og grønne områder med plads til leg og rekreation. De frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2. Her har du indkøb, børneinstitutioner og skole indenfor gåafstand og er samtidigt kun 1 km syd for Roskilde Station, hvorfra du kan komme til Københavns Hovedbanegård efter bare 3 stop med regionaltoget.

De 9 Town Houses er alle i 3 etager og opføres som bæredygtige boliger i naturens materialer med teglfacader, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer samt varmepumpe for billig opvarmning. Boligernes stueplan indeholder en dejlig lys entré med skabe, badeværelse med vaskesøjle, stort veludstyret køkken/alrum med smukke elementer fra Svane Køkken og Siemens hårde hvidevarer. Herfra er der trappe til 1. salen, som indeholder en stor rummelig stue med udgang til udsigtsaltan samt 1 stort værelse med skab. Går du videre på til 2. salen finder du 2 store soveværelser med skabe, badeværelse med væghængt toilet og skabselementer fra Svane Køkken. Fra 2. salen er der trappe op til en drøm af en tagterrasse, hvorfra udsigten over det smukke landskab kan nydes.

Her får du alt den luksus og komfort du kan ønske dig med flot lysindfald, smukke plankegulve og klinkegulve med gulvvarme samt ventilation. Desuden har du mulighed for at sætte dit eget præg på boligen med materialevalg.

Boligerne forventes klar til indflytning den 1. februar 2021


Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering