Menu

Rabalderstræde/Pulsen - bolig 21
4000 Roskilde

Type Rækkehus
Kontantpris:3.895.000
Mdr. boligydelse:3.282
Boligareal121m²
Rum4
Grund96m²
Antal Plan2
Byggeår2020
Sagsnr.MAH0187
Energimærke

18 nye rækkehuse i 2 fulde plan i hjertet af Musicon

Lige midt i Musicon, mellem Rabalderstræde og Rabalder Parken, opføres nu 18 bæredygtige 2 plans boliger i størrelsen 113 m2 og 123 m2, alle med udsigtsaltaner, grønne haveterrasser og innovative udearealer.Musicon er beliggende centralt i Roskilde, som byder på mange spændende oplevelser. Besøg den historiske Domkirken, årets store dyreskue, vikingemuseet, ROs Torv, hyggelige caféer og shoppingstræder, biograf, teatre, parker og monumenter eller besøg smukke Roskilde Fjord.

Musicon er et enestående grønt kulturområde med mange aktiviteter. Her finder du både hyggelige caféer og madboder, skaterbane, hobbyaktiviteter for alle aldre, kreative værksteder og grønne områder med plads til leg og rekreation. De frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2. Her har du indkøb, børneinstitutioner og skole indenfor gåafstand og er samtidigt kun 1 km syd for Roskilde Station, hvorfra du kan komme til Københavns Hovedbanegård efter bare 3 stop med regionaltoget.

De 18 boliger er alle i 2 fulde plan og opføres som bæredygtige boliger i naturens materialer med teglfacader, græsbeklædte tage, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer samt varmepumpe for billig opvarmning. Boligerne indeholder entré med skab, badeværelse med grebsfrie elementer fra Svane Køkken, veludstyret køkken ligeledes med smukke elementer fra Svane Køkken og Siemens hårde hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til den rummelige stue med udgang til den grønne haveterrasse. På 1. salen finder du et rummeligt badeværelse med væghængt toilet og kombineret vaskemaskine/tørretumbler, samt 3 gode soveværelser hvoraf det ene har direkte udgang til udsigtsaltan.

Her får du alt den luksus og komfort du kan ønske dig med flot lysindfald, smukke plankegulve og klinkegulve med gulvvarme samt ventilation. Desuden har du mulighed for at sætte dit eget præg på boligen med materialevalg.

Boligerne forventes klar til indflytning den 1. februar 2021Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering