Menu

Rabalderstræde/Pulsen - bolig 29
4000 Roskilde

Type Rækkehus
Kontantpris:3.795.000
Ejerudgift pr. md.:4.120
Boligareal120m²
Rum4
Grund82m²
Antal Plan2
Byggeår2020
Sagsnr.MAH0195
Energimærke

18 nye rækkehuse i 2 fulde plan i hjertet af Musicon

Lige midt i Musicon, mellem Rabalderstræde og Rabalder Parken, opføres nu 18 bæredygtige 2 plans boliger i størrelsen 114 m2, 117 m2 og 120 m2, alle med udsigtsaltaner, grønne haveterrasser og innovative udearealer.
Musicon er beliggende centralt i Roskilde, som byder på mange spændende oplevelser. Besøg den historiske Domkirken, årets store dyreskue, vikingemuseet, RO’s Torv, hyggelige caféer og shoppingstræder, biograf, teatre, parker og monumenter eller besøg smukke Roskilde Fjord.
Musicon er et enestående grønt kulturområde med mange aktiviteter. Her finder du både hyggelige caféer og madboder, skaterbane, hobbyaktiviteter for alle aldre, kreative værksteder og grønne områder med plads til leg og rekreation. De frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2. Her har du indkøb, børneinstitutioner og skole indenfor gåafstand og er samtidigt kun 1 km syd for Roskilde Station, hvorfra du kan komme til Københavns Hovedbanegård efter bare 3 stop med regionaltoget.
De 18 boliger er alle i 2 fulde plan og opføres som bæredygtige boliger i naturens materialer med teglfacader, græsbeklædte tage, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer samt varmepumpe for billig opvarmning.
Boligerne indeholder entré med skab, badeværelse med grebsfrie elementer fra Svane Køkken, veludstyret køkken ligeledes med smukke elementer fra Svane Køkken og Siemens hårde hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til den rummelige stue med udgang til den grønne haveterrasse. På 1. salen finder du en stor møblerbar repos med skabe og plads til kontor eller spillerum, 2 værelser med skabe og udgang til udsigtsaltan samt stort soveværelse med walk-in closet og direkte adgang til badeværelset med skabselementer fra Svane Køkken, væghængt toilet og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
Her får du alt den luksus og komfort du kan ønske dig med flot lysindfald, smukke plankegulve og klinkegulve med gulvvarme samt ventilation. Desuden har du mulighed for at sætte dit eget præg på boligen med materialevalg.
Boligerne forventes klar til indflytning den 1. september 2020.
Indkørsel til salgspavillonen via Pulsen (ved teknisk skole).

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering