Menu

Solviften 1, st. 3.
2670 Greve

Type Ejerlejlighed
Kontantpris:3.499.000
Mdr. boligydelse:3.857
Boligareal110m²
Rum4
Antal Plan1
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0200
Energimærke

Nye ejerlejligheder i Greve på 80 - 110 m2 med elevator og egen p-plads

En lækker rumfornemmelse og en aktiv by

Skal jeres nye hjem være både rummeligt, lækkert og byde på et lokalområde med store aktiver over hele linjen? I så fald byder vi jer velkommen til Solviften, hvor beliggenheden i dejlige Greve gør, at hverdagskabalen næsten lægger sig selv.

Indretning handler om det muliges kunst, og overalt byder dette hjem på materialer i en god, solid kvalitet. Lejligheden er forsynet med tre gode værelser, og det flotte interiør er holdt i en diskret stil med udgangspunkt i nordisk design. Som en ekstra, lækker detalje har det attraktive master bedroom eget badeværelse, mens boligens egentlige baderum er udstyret med energirigtige vaskefaciliteter. Den pragtfulde rumfornemmelse er et gennemgående træk ved boligen, og I mærker den bedst i det åbne, sammenhængende opholdsområde med køkken-alrum og stue i ét. Rummet har en noget nær perfekt størrelse, så I kan være sammen på tværs af afdelingerne, som dog stadig holdes naturligt adskilt. I kommer med andre ord til at flytte ind i et udpræget moderne hjem, hvor naturlighed og atmosfære bliver omdrejningspunkt for hverdagen.

Private og fælles områder
Fællesområderne byder på rigtig gode parkeringsmuligheder, der ligger tæt på opgangen, så indkøbsposerne nemt kan bæres indenfor. Der medfølger egen parkeringsplads til lejligheden. Solviften anlægges desuden med et orangeri til glæde for beboerne, og dertil holdes området grønt, så du kan se frem til en behagelig udsigt.

Nærmiljøet
Lokalområdet i Greve er attraktivt for store som små. Her er både kultur og natur samt de praktiske indslag ved hånden, så hverdagen kan krydres med det, der passer dig allerbedst. En kort cykeltur bringer dig til den gode badestrand, som strækker sig otte kilometer op og ned ad kysten. På vejen passerer du shoppingcenteret WAVES, der frister med gode tilbud. Du finder også kunstmuseet ARKEN i cykelafstand fra adressen, mens 20 minutter i S-toget er alt, der skal afsættes for at udvide tilbuddene med Københavns kulturliv.


For yderligere information og salgsmateriale, er du velkommen til at kontakt KJELDSKOV & CO på tlf. 43 90 00 02 eller greve@kjeldskov.dk

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering