Menu

Solviften 1, 1. 2.
2670 Greve

Type Ejerlejlighed
Kontantpris:2.499.000
Mdr. boligydelse:2.848
Boligareal80m²
Rum2
Antal Plan1
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0201
Energimærke

Nye ejerlejligheder i Greve på 80 - 110 m2 med elevator og egen p-plads

Svanemærket bolig og attraktiv beliggenhed i Greve
Solviften tilbyder lejligheder, der lever op til navnet, for lyset spiller en stor rolle i boligernes leverum. Denne 2 værelses lejlighed er ingen undtagelse, og du kan samtidig se frem til at flytte ind i et miljøvenligt hjem opført i holdbare materialer.

Du finder dit nye hjem på første sal i et af de seks punkthuse, der tilsammen udgør Solviften. Det arkitektoniske udtryk er enkelt og roligt, hvor de lyse facader komplementeres af de store vinduespartier og hjørnealtanerne. Det enkle, minimalistiske udtryk går igen inden døre, hvor køkkenet endda hedder “Minimalism”. Her spiller de grebsfri fronter flot sammen med de lyse gulve i opholdsrummet, så lysindfaldet reflekteres blidt. Det diskrete, holdbare design matcher enhver boligstil og indretning til perfektion. Pladsen er gavmild, så du kan nyde at samle vennerne til en god middag og et velafstemt glas vin, for stuen føles aldrig trang, selvom I er mange til bords. Faktisk er her så god plads, at du kan indrette dig med et ekstra værelse, hvis det ene soveværelse ikke slår til i længden. Det store soveværelse ligger sammen med badeværelset i bunden af lejligheden og skaber en privat lille lomme, hvor der er god plads til opbevaring både i soveværelset og i gangen. Badeværelset fremstår pænt i afdæmpede, rolige toner, og her klarer du vasketøjet med et snuptag i den monterede vaskesøjle.

Private og fælles områder
Din private altan er udstyret med store vinduespartier, som kan åbnes og lukkes efter vind og vejr. Dermed konverteres altanen nemt til en udestue i ydersæsonen, og du behøver heller ikke ærgre dig over spildt plads, når sommervejret med jævne mellemrum er ustadigt. Solviften anlægges desuden med et orangeri til glæde for beboerne, og dertil holdes området grønt, så du kan se frem til en behagelig udsigt. Fællesområderne byder på rigtig gode parkeringsmuligheder, der ligger tæt på opgangen, så indkøbsposerne nemt kan bæres indenfor. Der medfølger egen parkeringsplads til lejligheden.

Nærmiljøet
De gode stisystemer, som Greve er kendt for, er praktisk forbundet til Solviften, så det er let at komme omkring i nærområdet. Du får gode indkøbsmuligheder med nærmeste supermarked en kilometer væk, og særligt shoppingcenteret WAVES 1,5 kilometer fra adressen, gør det let at skaffe det, du lige mangler. Som nabo til centeret finder du S-togsstationen, der let bringer dig til og fra København.
Nyd også den 8 km hvide sandstrand, hvor du både kan bade om sommeren og gå lange morgenture om vinteren i skæret fra solopgangen. Du finder også større grønne arealer i Greve, hvor særligt Hedeland Naturpark vækker opsigt med alt fra golfklub og gokartbane til et udendørs amfiteater, hvor der blandt andet afholdes operaforestillinger. Besøg også Olsbæksøen, Mosede Fortet og havnen.

For yderligere information og salgsmateriale, er du velkommen til at kontakt KJELDSKOV & CO på tlf. 43 90 00 02 eller greve@kjeldskov.dk

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering