Menu

Solviften 1, 3. 4.
2670 Greve

Type Ejerlejlighed
Kontantpris:3.099.000
Mdr. boligydelse:3.766
Boligareal92m²
Rum3
Antal Plan1
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0205
Energimærke

Nye ejerlejligheder i Greve på 80 - 110 m2 med elevator og egen p-plads

Skøn, alsidig altan og kort afstand til stranden
Hvis du drømmer om et hjem, hvor der er tænkt over alt fra de store linjer til de små detaljer, så er en lejlighed i Solviften noget for dig. Her får du en lejlighed med høj daglig komfort med fokus på lækre, solide materialer.

Lejlighederne opføres til dig, der sætter pris på lyse rammer i et smukt udtryk. Det er boliger, som kan stå distancen over tid, så boligglæden forbliver intakt med årene. Her er truffet et miljøbevidst valg og lejlighederne lever op til svanemærkets strenge krav, så du kan flytte ind med god samvittighed.
Denne lejlighed ligger på første sal i det østligste af de seks punkthuse, som tilsammen udgør Solviften. Når du træder indenfor, mødes du af en indbydende entré, der ligger i åben forbindelse med opholdsrummet, så du naturligt ledes ind i lejlighedens rummelige hjerte, der indbyder til samvær med dem, du holder af. Opholdsrummet består af stue og køkken i ét, og det gavmilde lysindfald reflekteres af de lyse parketgulve samt køkkenets strømlinede, hvide elementer. Fortsætter du gennem stuen, kommer du til lejlighedens to skønne værelser, hvor det største har eget walk-in-closet tilknyttet. Sammen med værelserne ligger også det smagfulde badeværelse, hvor vaskesøjlen har fundet plads.

Private og fælles områder
Lejligheden har en vestvendt, overdækket altan, og den er udført med store glasvinduer, der kan lukkes efter behov. Dermed får du ikke blot en dejlig altan til de lune sommeraftener, men også et uderum, der nærmest har karakter af en udestue, som du får rig glæde af, når overgangsmånederne gør vejret uforudsigeligt. Fællesområderne byder på rigtig gode parkeringsmuligheder, der ligger tæt på opgangen, så indkøbsposerne nemt kan bæres indenfor. Der medfølger egen parkeringsplads til lejligheden.

Nærmiljøet
Lokalområdet i Greve er attraktivt for store som små. Her er både kultur og natur samt de praktiske indslag ved hånden, så hverdagen kan krydres med det, der passer dig allerbedst. En kort cykeltur bringer dig til den gode badestrand, som strækker sig otte kilometer op og ned ad kysten. På vejen passerer du shoppingcenteret WAVES, der frister med gode tilbud. Du finder også kunstmuseet ARKEN i cykelafstand fra adressen, mens 20 minutter i S-toget er alt, der skal afsættes for at udvide tilbuddene med Københavns kulturliv.

For yderligere information og salgsmateriale, er du velkommen til at kontakt KJELDSKOV & CO på tlf. 43 90 00 02 eller greve@kjeldskov.dk

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering