Menu

Solgt

Strandskoven 4
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.4.558
Boligareal200m²
Rum5
Grund400m²
Antal Plan2
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0301
Energimærke

STRANDSKOVEN - et alternativ til den klassiske villa - NU MED PRIVATE HAVER

I smukke arkitektoniske rammer opføres STRANDSKOVEN midt i Greve, hvor arkitekterne og bygherren har tegnet stregerne til et boligområde, der værner om naturen og formår at integrere den i arkitekturen. De i alt 18 boliger opføres i form af rækkehuse på 2 etager, som leveres indflytningsklar til december 2021. Husene placeres i klynger af 2-5 boliger og med private haver.

Her er I under 100 meter fra den skønne badestrand, har udsyn til det uberørte skovområde, og er tæt på indkøb, shopping, fritidsaktiviteter og grønne områder.

STRANDSKOVEN tilbyder boliger, hvor bekymringerne om ændrede livsvilkår, familieforøgelse eller andet i livet, ikke længere kredser om boligens indretning. Med konceptet om ”alt på ét plan” er der skabt rammer for, at alle generationer kan få mest ud af hverdagen uden besvær. I stueplan finder I derfor både soveværelse med skabe, badeværelse med Miele vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre samt en stor, dejlig opholdsstue ud i åbent plan med køkkenet som er fuldt udstyret med integrerede Miele hårde hvidevarer.
På 1. salen kan der etableres helt op til 3 værelser, og her forefindes også et skønt, stort badeværelse med fritstående kar. Ønskes der er en anden planløsning eller et bryggers er dette også en mulighed – det er jeres behov, der afgør indretningen og I tilbydes derfor den ultimative form for frihed til at forme lige præcis det hjem, som I ønsker.

Her får I luksus og høj komfort med gulvvarme på begge etager, ventilationsanlæg for perfekt indeklima, lamelplankegulve fra Trækompagniet, komplet Miele hårde hvidevarer pakke, 3 lags termovinduer og fleksible planløsninger.

Kontakt Kjeldskov & Co for yderligere info.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering