Menu

Greve Strandvej 94 nr. 1.
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:6.750.000
Mdl. boligydelse:5.103
Boligareal200m²
Rum5
Grund400m²
Antal Plan2
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0301
Energimærke

STRANDSKOVEN - et alternativ til den klassiske villa

I smukke arkitektoniske rammer opføres STRANDSKOVEN midt i Greve, hvor arkitekterne og bygherren har tegnet stregerne til et boligområde, der værner om naturen og formår at integrere den i arkitekturen. De i alt 18 boliger opføres i form af rækkehuse pa? 2 etager, som leveres indflytningsklar til december 2021. Husene placeres i klynger af 2-5 boliger, hvis facade i varme og naturlige materialer afrundes af den grønne beplantning på teglfacaderne.
Her er I desuden under 100 meter fra en skøn badestrand, med udsyn til et uberørt skovområde, og tæt på Greves mange tilbud til indkøb, shopping, fritidsaktiviteter og grønne områder. Som et naturligt samlingspunkt bliver der skabt et fællesområde i midten af STRANDSKOVEN, hvor det store bålsted vil sætte rammen for et godt og tæt naboskab, som vil præge området.

STRANDSKOVEN tilbyder boliger, hvor bekymringerne om ændrede livsvilkår, familieforøgelse eller andet i livet, ikke længere kredser om boligens indretning. Med konceptet om ”alt på ét plan” er der skabt rammerne for, at alle generationer kan få mest ud af hverdagen uden besvær. I stueplan finder I derfor både soveværelse med skabe, badeværelse med Miele vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre samt en stor, dejlig opholdsstue ud i åbent plan med køkkenet som er fuldt udstyret med integrerede Miele hårde hvidevarer.
På 1. salen kan der etableres helt op til 3 værelser, og her forefindes også et skønt, stort badeværelse med fritstående kar. Ønskes der er en anden planløsning er dette også en mulighed – det er jeres behov, der afgør indretningen og I tilbydes derfor den ultimative form for frihed til at forme lige præcis det hjem, som I ønsker.

Her får I luksus og høj komfort med gulvvarme på begge etager, ventilationsanlæg for perfekt indeklima, lamelplankegulve fra Trækompagniet, komplet Miele hårde hvidevarer pakke, 3 lags termovinduer og fleksible planløsninger.

Kontakt Kjeldskov & Co for yderligere info.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering