Menu

Strandskoven 1 nr. 5.
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:6.975.000
Ejerudgift pr. md.4.542
Boligareal201m²
Rum5
Grund400m²
Antal Plan2
Byggeår2021
Sagsnr.MAH0305
Energimærke

Smuk arkitektur under opførelse tæt ved vandet

I smukke arkitektoniske rammer opføres STRANDSKOVEN midt i Greve, hvor arkitekterne og bygherren har tegnet stregerne til et boligområde, der værner om naturen og formår at integrere den i arkitekturen.

De i alt 18 boliger opføres i form af rækkehuse i 2 etager, som leveres indflytningsklar til januar 2022. Husene placeres i klynger af 2-5 boliger og med private haver.

Her er I under 100 meter fra den skønne badestrand, har udsyn til det uberørte skovområde, og er tæt på indkøb, shopping, fritidsaktiviteter og grønne områder.

I stueplan indeholder boligerne både soveværelse med skabe, badeværelse med Miele vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre samt en stor, dejlig opholdsstue ud i åbent plan med køkkenet som er fuldt udstyret med integrerede Miele hårde hvidevarer. På 1. salen findes 2 værelser, et stort opholdsrum samt et skønt, stort badeværelse med fritstående kar.

Her får I luksus og høj komfort med gulvvarme på begge etager, ventilationsanlæg for perfekt indeklima, lamelplankegulve fra Trækompagniet, komplet Miele hårde hvidevarer pakke og 3 lags termovinduer.

Kontakt Kjeldskov & Co for yderligere info.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering