MAH0308
Erhverv / Bolig
+ -

Strandskoven 1 nr. 8., 2670 Greve

Smuk arkitektur under opførelse tæt ved vandet

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa, 1 fam.
169 m2
5
400 m2
2
2022
MAH0308
A2015
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I smukke arkitektoniske rammer opføres STRANDSKOVEN midt i Greve, hvor arkitekterne og bygherren har tegnet stregerne til et boligområde, der værner om naturen og formår at integrere den i arkitekturen.

De i alt 18 boliger opføres i form af rækkehuse i 2 etager, som leveres indflytningsklar til april 2022. Husene placeres i klynger af 2-5 boliger og med private haver.

Her er I under 100 meter fra den skønne badestrand, har udsyn til det uberørte skovområde, og er tæt på indkøb, shopping, fritidsaktiviteter og grønne områder.

I stueplan indeholder boligerne både soveværelse med skabe, badeværelse med Miele vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre samt en stor, dejlig opholdsstue ud i åbent plan med køkkenet som er fuldt udstyret med integrerede Miele hårde hvidevarer. På 1. salen findes 2 værelser, et stort opholdsrum samt et skønt, stort badeværelse med fritstående kar.

Her får I luksus og høj komfort med gulvvarme på begge etager, ventilationsanlæg for perfekt indeklima, lamelplankegulve fra Trækompagniet, komplet Miele hårde hvidevarer pakke og 3 lags termovinduer.

Kontakt Kjeldskov & Co for yderligere info.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning