MAH0309
Erhverv / Bolig
+ -

Strandskoven 1 nr. 9., 2670 Greve

STRANDSKOVEN - et alternativ til den klassiske villa - NU MED PRIVATE HAVER

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa, 1 fam.
169 m2
5
400 m2
2
2021
MAH0309
A2015
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I smukke arkitektoniske rammer opføres STRANDSKOVEN midt i Greve, hvor arkitekterne og bygherren har tegnet stregerne til et boligområde, der værner om naturen og formår at integrere den i arkitekturen. De i alt 18 boliger opføres i form af rækkehuse på 2 etager, som leveres indflytningsklar til januar 2022. Husene placeres i klynger af 2-5 boliger og med private haver.

Her er I under 100 meter fra den skønne badestrand, har udsyn til det uberørte skovområde, og er tæt på indkøb, shopping, fritidsaktiviteter og grønne områder.

STRANDSKOVEN tilbyder boliger, hvor bekymringerne om ændrede livsvilkår, familieforøgelse eller andet i livet, ikke længere kredser om boligens indretning. Med konceptet om ”alt på ét plan” er der skabt rammer for, at alle generationer kan få mest ud af hverdagen uden besvær. I stueplan finder I derfor både soveværelse med skabe, badeværelse med Miele vaskemaskine og tørretumbler, rummelig entre samt en stor, dejlig opholdsstue ud i åbent plan med køkkenet som er fuldt udstyret med integrerede Miele hårde hvidevarer.
På 1. salen findes 2 værelser og et stort opholdsrum. Her forefindes også et skønt, stort badeværelse med fritstående kar.

Her får I luksus og høj komfort med gulvvarme på begge etager, ventilationsanlæg for perfekt indeklima, lamelplankegulve fra Trækompagniet, komplet Miele hårde hvidevarer pakke og 3 lags termovinduer.

Kontakt Kjeldskov & Co for yderligere info.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning