Menu

Strandlyst Alle 3A
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:7.495.000
Ejerudgift pr. md.3.576
Boligareal167m²
Rum4
Grund698m²
Antal Plan2
Byggeår2000
Sagsnr.MH14061
Energimærke

167 m2 tidssvarende patriciervilla fra år 2000

Med rigtig fin beliggenhed i eftertragtet kvarter 2 min. gang fra kystens bedste badestrand ligger denne spændende villa i 1½ plan med udhus/redskabsrum.
Opført i år 2000 i patricierstil med filsede ydervægge, sortglaserede tegl, palæ termovinduer, zinktagrender og stor kvist og siden løbende opdateret med respekt for ejendommens stil og karakter, så alt fremtræder tidssvarende.

·Høj komfort med gulvvarme i stueetagen
·Diagonalklinker og smukke fyrplankegulve
·Fuldspartlede gipslofter
·Entré/trappehall i åben forbindelse med 1. salen
·Gæstetoilet med muret bruseniche med glasbyggesten
·Elegant HTH-køkken med nye fronter i hvid højglans med Corian bordplader og komplette hvidevarer samt halvmur til skøn stor og lys spise- og opholdsstue i vinkel med franske døre til stor fliseterrasse med herregårdsbelægning og komplet ugeneret have med smuk beplantning og høje træer
·Dejlig lys 1. sal med stor kvist indeholdende repos med balkon, 2 børneværelser, soveværelse med skabsvæg med skydelåger og elegant moderniseret badeværelse med diagonalklinker, muret bruseniche og skabsindbygget Corian vask
·Rolig og central beliggenhed, tæt ved Holmeagerskolen, stationen og Greve Midtby Center

Her får du en velbeliggende, perfekt og indflytningsklar ejendom med stil og karakter samt utroligt smukke rammer for hele familien.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering