MH14062
Erhverv / Bolig
+ -

Bakkevej 11, 2690 Karlslunde

Havets hemmelighed afsløret

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
244 m2
79 m2
6
1802 m2
4
1987
MH14062
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

En ekstraordinære liebhaverejendom, der betager sanserne og indfanger sjælen. Med sin moderniserede arkitektur og omhyggelige istandsættelse i 2020 stråler den med en aura af luksus og eksklusivitet. Arkitekt Steen Krarup har skabt et mesterværk, der udnytter den unikke beliggenhed ved vandet til fulde. Med en betagende 180 graders panoramaudsigt kan du nyde en imponerende udsigt over horisonten. 
 
Smuk chaussé-stens belagt indkørsel og fjernbetjente port byder dig velkommen til en verden af elegance og stil, hvor havets enestående hemmeligheder venter på at blive afsløret. Den parklignende grund er prydet med spektakulær beplantning, der skaber en oase af ro og skønhed. Delvist overdækkede vestvendte terrasse er et fristed, hvor du kan nyde solens varme og finde læ i loungeområdet. En udendørs bruser sørger for forfriskning efter en morgen- eller aftenbadetur i det krystalklare vand. Den store dobbeltgarage i samme stil som ejendommen fuldender det visuelle udtryk.
 
En spændende og fleksibel planløsning, der åbner op for en verden af muligheder. Den store entré med naturskifer giver et imponerende indtryk og fører dig ind i det virkelig store luksuriøse køkken/alrum i en ny nordisk stil. Her er intet overladt til tilfældighederne - køkkenøen med spiseplads er en drøm, der er blevet til virkelighed. I åben forbindelse med opholdsstuen og dens ovenlysvinduer kan du nyde panoramaudsigt til haven og vandet. Forældreafdelingen er helt unik med et stort soveværelse og et luksuriøst badeværelse. Loftsetagen byder på et stort rum/stue med balkon, der giver masser af plads til kreativ udfoldelse.
 
Denne ekstraordinære liebhaverejendom er  i en klasse for sig.Gennem hvert rum og hver detalje er der lagt vægt på at skabe en atmosfære af velvære og fuldkommenhed.  Luksus og komfort giver dig en mavefornemmelse af ro og uendelig glæde. Lad dig fascinere af havets hemmeligheder og skab dit eget paradis i denne unikke liebhaverejendom.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning