MH14101
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Greve Strandvej 81, 2670 Greve

Hvor havets melodi møder fortidens fortællinger

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.439
145 m2
77 m2
6
1121 m2
3
1928
MH14101
D

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig et sted, hvor havets brusen er din konstante følgesvend, og solnedgangens glød spejler sig i vinduerne i en ejendom, der har set tider komme og gå siden 1928.
 
Flotte gamle træers visdom bor dybt rodfæstet i denne frodige naturgrund, der gemmer på en privat sti, som leder dig direkte til den fine, bløde sandstrand. Her i 2. række til vandet, danser sollyset legende på bølgetoppene, og på balkonen svæver du i samklang med horisonten, hvor himmel møder hav.
 
Denne bevaringsværdige ejendom, med hvidpudsede facader og bindingsværk, er en sand perle fra fortiden, der formår at balancere sin historiske charme med nutidens behov. Taget er dækket af sort glaserede tegl, der glimter under solen og står som en stærk kontrast til de lyse vægge. En søvning villa, en døsende skønhed, hvis indre pulserer med potentiale, står klar til at blomstre under kyndig forvandling.
 
Tag et skridt ind i et levende stykke historie, rig på muligheder. Her, hvor gamle fine bjælker og plankegulve hvisker om fortid, slår hjemmets hjerte i form af en åben planløsning. Fra stuen, hvor en hyggelig brændeovn knitrer, fører døren ud til en terrasse, hvor du beruses af udsynet til himmel og hav. Førstesalen gemmer på soveværelset, dit private fristed med en balkon, der serverer morgenkaffen til akkompagnement af havets blide symfoni. Huset længes efter kærlige hænder til at forny det, men lover til gengæld potentiale og muligheder, både inde og ude i haven.
 
Dette historiske hjem på Greve Strandvej er mere end blot en bolig. Det er et sted, hvor du kan mærke historiens vingesus, lytte til havets sang, og fornemme en ro, der sjældent findes i dagens travle verden. At træde ind i dette hjem er ikke blot en handling, men en mavefornemmelse, en invitation til at leve et liv i pagt med naturen og historien.

Greve Strandvej 81, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning