MH14217
Erhverv / Bolig
+ -

Parkstykket 5, 2670 Greve

Rummelig familiedrøm i gode omgivelser

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
212 m2
7
1771 m2
1
2004
MH14217
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

For enden af en stille og lukket villavej, tæt på vandet i et af kystens mest eftertragtede kvarterer, udfolder sig denne betagende vinkelbyggede Lind og Risør villa.
 
Omgivet af en voksende og fuldstændig ugeneret grund, beskyttet af en fjernbetjent smedejernsport, byder ejendommen på skønne fliseterrasser, hvoraf den ene er overdækket. Solen omfavner disse terrasser, der strækker sig ud og giver rig plads til alle. En indbydende græsplæne opfordrer til leg og boldspil, mens en rummelig dobbelt carport/udhus tilbyder både biler og hobby et hjem.
 
Dette hjem defineres af høj komfort, hvor gulvvarme gennemstrømmer hvert rum, og et ventilationssystem sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima. Fuldspartlede gipslofter med indbyggede LED-spots fuldender den stilfulde indretning, mens de hvide fyldningsdøre tilfører et strejf af elegance.Ejendommens karakter forstærkes med et overdækket indgangsparti, flankeret af to søjler, der byder gæster velkommen.
 
I entréen/hallen mødes du af smukke klinker, der fører dig ind i boligens hjerte. Børneafdelingen omfatter tre børneværelser samt et stort aktivitetsrum og et toilet. To badeværelser forkæler dig med murede brusenicher, hvoraf det ene rummer en jacuzzi spa og en sauna – en ren wellness-afdeling. Dit private fristed præsenterer et separat forældresoveværelse med udgang til en skøn terrasse. Et walk-in-closet og adgang til det store badeværelse fuldender denne oase. Det store HTH-samtalekøkken, med fyldningslåger i kirsebærtræ, er åbent og rummeligt, og det går i ét med den pragtfulde spisestue/alrum, hvorfra franske døre åbner sig mod opholdsstuen med en glaskarnap – her venter en skøn udsigt til den velplejede have.
 
I denne ejendom får du rigeligt med plads til hele familien i smukke og gedigne rammer, samt en beliggenhed der er svær at overgå. Ejendommen emmer af en indbydende atmosfære, der skaber en mavefornemmelse af velvære og harmoni. En rummelig familiedrøm i gode omgivelser.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning