Menu

Solgt

Fuglesangsvej 2
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.4.334
Boligareal128m²
Rum5
Grund591m²
Antal Plan2
Garage26m²
Byggeår1978
Sagsnr.MH2452
Energimærke

151 m2 unik strandvejsvilla

Velkommen til denne særdeles attraktivt beliggende strandvejsvilla i 1 ½ plan, som fører direkte ned til den smukke sandstrand. Boligens samlede areal udgør 177m2, fordelt på hhv. 128m2 hovedbygning, 23m2 helårsisoleret udestue, 26m2 helårsisoleret anneks, samt carport og udhus. Fibernet er indlagt i ejendommen. Huset er opført i 1978 og sælger har igennem årene lavet markante energiforbedringer af boligen. Boligen indeholder: Entre med god plads til familiens sko og overtøj samt trappe til 1. sal, nydeligt gæstetoilet fra 2013, stort lyst Vordingborg-køkken fra 2014, med elegant halvmur som rumdeler til regulær lys spise-og opholdsstue med varmepumpe, brændeovn og direkte udgang til den sydvendte træterrasse. I den store flotte udestue med aircondition/varmepumpe samt udgang til ugenert fliseterrasse, kan solnedgangen nydes. Havestuens herlighedsværdi forstærkes af de store vinduespartier, der lader lyset strømme ind i rummet. Sidst men ikke mindst har stueplan også et pænt og praktisk bryggers.
På 1.salen er der 3 hyggelige værelser med loft til kip og skønne fritlagte bjælker. Fra alle værelserne er der udgang til overdækket balkon, samt elegant bad/toilet med lukket brusekabine, håndklædetørrer og skabsindbygget vask.
Ved siden af huset ligger det meget anvendelige anneks med egen indgang. Her kan det være oplagt at lave teenagerafdeling, gæsteværelse, hobbyrum, kontor eller bruge det til liberalt erhverv da der er installeret bi-måler.
Huset ligger kun 1 km fra Solrød Center, hvor du finder bl.a. indkøb, cafeer, fitness og S-togstationen samt kort tilkørsel til motorvej. Kort afstand til Uglegårdsskolen, privatskole, daginstitutioner og Solrød Idrætscenter med svømmehal o.m.a.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering