Menu

Tværager 35
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.095.000
Ejerudgift pr. md.:3.649
Boligareal176m²
Rum5
Grund728m²
Antal Plan1
Byggeår1965
Sagsnr.MH2573
Energimærke

176 m2 tidssvarende børnefamilievilla

For enden af en lukket, rolig og centralt beliggende villavej finder du denne unikke og tidssvarende børnefamilievilla på 176 m2 med tilhørende stor carport.

Villaen er vinkelbygget og iét plan med en størrelse, som er sjældent udbudt i det attraktive Eriksmindekvarter.
På den anden side af grundens hæk finder du grønne arealer og legeplads samt børnevenlige stisystemer som fører familien rundt i hele Greve.

Ejendommen er tæt placeret på skoler, institutioner, indkøbscenter, offentlig transport, fritidsaktiviteter og Greve strand, som ligger 10 minutter væk på cykel.

Villaen er præsentabel og tidssvarende, idet ejendommen blev tilbygget i 2003 med nyt tag og nye lavenergivinduer og efterfølgende renoveret indvendigt i 2005 med opvarmede klinkegulve, nyt badeværelse og elegant nyt Invita samtalekøkken, samt fuldspartlede gipslofter med smukt lysinfald fra ovenlysvinduer.

Indenfor møder vi fin entré med garderobe, en drøm af en stor spisestue/alrum, der fungerer som husets hjerte, med adgang til fuldt udstyret hvidt Invita-køkken med komplette integrerede hvidevarer af bedste kvalitet og samtalekogeø med massiv, slebet betonbordplade samt fjernbetjente ovenlysvinduer. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med klinker, vaskesøjle og væghængt naturgasfyr.
Endvidere halvmur til forsænket opholdsstue med brændeovn, fjernbetjente ovenlysvinduer, glasparti og franske døre til stor fliseterrasse med elmarkise og komplet ugeneret have. Fra stuen er der adgang til separat forældresoveværelse med loft til kip og skabsvæg med skydelåger samt elegant forældre flisebad/toilet med loft til kip og gulvvarme, bruseniche med glasbyggesten samt designervask.
Endelig separat børneafdeling indeholdende skabsgang, 3 gode børneværelser samt børnebadeværelse med bruser, dobbelt skabsindbygget vask og separat toilet.

Her får du god plads til hele familien i tidssvarende omgivelser tæt ved alting, pakket ind i fred og ro, lige til at flytte ind i uden modernisering.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering