Menu

Solgt

Nordgårdsvej 37
4030 Tune

Type Rækkehus
Ejerudgift pr. md.:2.587
Boligareal130m²
Rum5
Grund298m²
Antal Plan3
Byggeår1972
Sagsnr.MH2742
Energimærke

130 m2 fuldmuret rækkehusluksus i forskudte plan

Med rigtig fin beliggenhed i trygge, børnevenlige omgivelser, tæt ved skole og børneinstitutioner og kun 5 min. gang fra Tune Center, ligger dette fuldmurede kvalitetsrækkehus i 3 forskudte plan med balkon samt carport og isoleret udhus.
Tidssvarende og indflytningsklart med fuldspartlede gipslofter, nye indvendige døre, elegant hvidt HTH-samtalekøkken med granitbordplader og komplette hvidevarer, nyt badeværelse fra 2009 og nyt glasparti fra 2011. Lyst og venligt i tre åbne forskudte plan med god plads til privatliv og nem vedligeholdelse med indvendige hvide murstensvægge overalt.
Plan 1 indeholder entré/trappehall med nyt opvarmet klinkegulv og varmepumpe, 2 gode børneværelser, lille bryggers med klinker samt gæstetoilet med hvide fliser og med mulighed for bad. Yderst velegnet som separat børneafdeling.
Plan 2 rummer det flotte hvide køkken med ovenlys i åben forbindelse med spise- og opholdsstue med brændeovn, varmepumpe og udgang til stor vestvendt træterrasse med markise og komplet ugeneret baghave med flot beplantning og aftensol indtil den går ned.
Plan 3 omfatter fjernsynsstue med udgang til balkon i hele husets bredde med udsigt til Køge Bugt, i klart vejr kan man se Øresundsbroen, separat forældresoveværelse med skab med skydelåger og adgang til lækkert lyst flisebad/toilet med ovenlys, muret bruseniche med glasbyggesten og elegant skabsindbygget vask.
Endelig fin fliseterrasse med sol til morgenkaffen og overdækket indgangsparti med carport og udhus.
Her får du spændende arkitektur med fint lysindfald og genial åben planløsning med regulære lyse rum i fin tidssvarende stand - lige til at flytte ind i uden modernisering.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering