Menu

Birkelyngen 23
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:6.795.000
Mdl. boligydelse:6.194
Boligareal265m²
Rum6
Grund1.204m²
Antal Plan2
Byggeår1977
Sagsnr.MH2764
Energimærke

Arkitekttegnet villa med udsigt over havet

Her er boligen for jer, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller beliggenhed. Villaen er opført i udhuggede Nexø klipper, og der er tænkt grundigt over hvert eneste materialevalg, så I kan flytte ind i en helt unik bolig, der fremstår i fantastisk flot og indflytningsklar stand med masser af lys og luft, en betagende atmosfære og en fantastisk udsigt over havet.
Da arkitekten og håndværkerne var på arbejde i 1977, gjorde de et solidt stykke arbejde, som den dag i dag bruges til at inspirere nye elever i murerfaget. Taget er lagt i brune teglsten, og huset er omgivet af en stor og smukt anlagt have, der er overraskende nem at holde. Her kan udelivet nydes på den overdækkede træterrasse eller i den charmerende pavillon, hvor havepejsen gør det muligt at nyde sommeraftenerne i hyggeligt selskab selvom solen for længst er gået ned.
Med til ejendommen hører desuden en carport samt et isoleret udhus med gode opbevaringsmuligheder. Fra carporten går man langs den overdækkede terrasse, så man kan træde tørskoet indenfor i en fantastisk flot hall med rustikke klinker på gulvet og en elegant mahognitrappe, der viser vej til førstesalen. Stilen er gennemført med vægten lagt på kvalitet og tidløse løsninger, og huset rummer et væld af gennemtænkte og stilrene detaljer.
Foruden den imponerende flotte hall rummer stueetagen et stort bryggers med udgang til haven, et nydeligt gæstetoilet samt et lækkert master bedroom med indbyggede skabe og tilhørende nyrenoveret badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. I stueetagen finder du også et stort opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Opholdsrummet er indrettet med store vinduespartier vendt mod syd og vest, så dagslyset får frit spil, og man har mulighed for at nyde den smukke udsigt, uanset hvor man opholder sig.
Køkkenet er renoveret i 2008 og er stilrent indrettet med hvide elementer, imponerende smukke bordplader af massivt teaktræ og hvidevarer af den højeste kvalitet, mens stuen er lys og elegant med masser af plads til hele familien.
På første sal venter endnu et flot, nyrenoveret badeværelse med bruseniche, tre dejlige værelser af god og anvendelig størrelse, samt en stor opholdsstue med udgang til balkon med fremragende udsigt over haven og med udsigt til havet.
Lige uden for vinduerne finder man den smukke natur omkring Staunings Ø, stranden og de brusende bølger. Området er fredet, og det tager kun fem minutter at gå til den skønneste badestrand med badebro. Har I børn kan de cykle til en af områdets velrenommerede skoler på få minutter, og der er masser af indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, daginstitutioner i nærmiljøet og kort afstand til S-toget, der kører til København på 25 minutter.
Faktisk skal man lede længe efter en beliggenhed, der er så naturskøn og samtidig ligger så tæt på alt det, man har brug for i det daglige.
Hvis I vil have muligheden for opleve denne spændende ejendom, som den præsenterer sig i virkeligheden, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering