Menu

Solgt

Rørdrumsvej 12
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:4.005
Boligareal168m²
Rum5
Grund866m²
Antal Plan1
Byggeår1987
Sagsnr.MH2785
Energimærke

168 kvm. vinkelbygget komfort og arkitektur

På 866 m2 komplet opvokset grund, i trygge, børnevenlige omgivelser på lukket vej i opvokset kvarter overfor Trylleskoven, ligger denne vinkelbyggede arkitekttegnede rødstensvilla i ét plan med dobbelt carport/udhus og elegant glaspavillon.
Præsentabel med elegante hvide grebsløse HTH-skabselementer overalt, opvarmede klinkegulve og smukke lyse lamelplankegulve i ask.
Indenfor møder vi entré/hall med klinker, gulvvarme og stor indbygget garderobe samt dejlig stor spise- og opholdsstue med brændeovn og skydedør til stor delvis overdækket, integreret terrasse med herregårdssten og komplet opvokset have med høj beplantning og højbede til de grønne fingre.
Endvidere halvmur til elegant, stort spisekøkken/alrum med opvarmet klinkegulv hvide HTH-skabselementer med massive stavlimede bordplader og komplette hvidevarer samt skydedør til terrassen, stort bryggers/grovkøkken med klinker, skabe og skabsindbygget naturgasfyr samt udgang til meget stor og ugeneret fliseterrasse og romantisk te pavillon i glas.
Herudover separat forældresoveværelse med skabsvæg, udgang til haven og adgang til eget stort marmorbad/toilet med gulvvarme, stor dobbelt bruseniche og dobbelt vask skabsindbygget i hvid jalousi.
Fra det store spisekøkken/alrum endvidere adgang til separat børneafdeling indeholdende mellemgang, to store børneværelser med indbyggede skabe samt stort børnebadeværelse/gæstetoilet i marmor med gulvvarme og liggebadekar samt skabsvæg i hvid jalousi.
Her får du en præsentabel og rummelig bolig med høj komfort, skøn have og fin beliggenhed med skov og strand i gåafstand.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering