Menu

Nordgårdsvej 45
4030 Tune

Type Rækkehus
Kontantpris:2.945.000
Ejerudgift pr. md.:2.707
Boligareal163m²
Kælder33m²
Rum5
Grund298m²
Antal Plan3
Byggeår1972
Sagsnr.MH2808
Energimærke

196 m2 fuldmuret og tidløs arkitektur i forskudte plan

På 298 m2 opvokset grund, på lukket vej i trygge, børnevenlige omgivelser, tæt på skole og børneinstitutioner og kun 10 min. gang fra Tune Center, ligger dette store og spændende rækkehus i forskudte plan på hele 163 m2 boligareal samt 33 m2 kælder og 16 m2 carport/udhus. Flot og tidssvarende moderniseret i 2008 med elegant nyt Kvik samtalekøkken, 2 flotte badeværelser og tilbygget kælderetage og anneks i 2010. Spændende arkitektur med indvendige murstensvægge og masser af lysindfald samt store ovenlysvinduer til kip og overdækket indgangsparti, som sammen med carport/udhus betyder, at du kan komme tørskoet hjem, når det regner.
Grundplanen indeholder entré/trappehall med lyse skabselementer samt skydedøre til stort børneværelse med indgang til pulterrum/krybekælder og til dejligt soveværelse med skabsvæg med glasskydelåger og skydedør til eget flisebad/toilet med dobbelte håndvaske, brusekabine og skabsvæg med glasskydelåger.
Fra grundplanen endvidere nedgang til stor kælderplan indeholdende stort disponibelt rum med el-gulvvarme, skabsvæg og to høje lysskakte samt opgang til plan 1, som rummer et skønt stort og lyst alrum med pille brændeovn, store ovenlys og massiv, stavlimet samtalekogeø, hvide Kvik elementer med komplette, integrerede Siemens hvidevarer og udgang til stor og ugeneret terrasse i ædeltræ. Spisestue/alrum er i åben forbindelse med plan 2 som rummer hyggelig opholdsstue med udgang til østvendt balkon, stort børne/arbejdsværelse samt gæstebad/toilet med muret bruseniche, indmuret vaskesøjle og dobbelt håndvaske. Fra spisestue/alrum endvidere udgang til glasoverdækket forbindelsesgang i ædeltræ til annekset indeholdende stor ekstra beboelse/teenageafdeling på 33 m2 med varmepumpe/aircondition og udgang til terrasser på to sider. Endelig flisebelagt formiddagsterrasse, udhus og praktisk overdækning til vasketøjet. Her får du flot og tidløs arkitektur samt en spændende og tidssvarende bolig med god plads til privatliv for hele familien, lige til at flytte ind i uden istandsættelse.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering