Menu

Rosenvangsvej 66
2670 Greve

Type Rækkehus
Kontantpris:2.895.000
Mdl. boligydelse:3.114
Boligareal118m²
Rum4
Grund335m²
Antal Plan2
Garage24m²
Byggeår1959
Sagsnr.MH2830
Energimærke

Super velholdt enderækkehus i 2 fulde etager lige midt i Greve

På 319 m2 opvokset grund i trygge børnevenlige omgivelser, tæt ved skole, station og center, ligger dette gedigne enderækkehus i 2 etager med garage, overdækket terrasse og nem lukket baghave. Velholdt og tidssvarende med flot moderniseret køkken og bad, afhøvlede parketgulve samt udskiftede døre og vinduer (delvis).
Stueplan indeholder vindfang med garderobeniche, entré med pulterrum og trappe til 1. salen, skønt stort og veludstyret køkken med skabselementer i hvid/kirsebær og komplette hvidevarer i åben forbindelse med dejlig lys spise- og opholdsstue med brændeovn og udgang til overdækket fliseterrasse og nem lukket baghave.
Stor og lys 1. sal indeholdende gang, børne/gæsteværelse, to store soveværelser, det ene med skabsvæg i hvid højglans og det andet med indbyggede skabe, karnap og udgang til vestvendt balkon samt dejligt flisebad/toilet med gulvvarme, glasbruserhjørne, skabsindbygget vask og skabsvæg i hvid højglans med indbygget vaskemaskine. Her får du et hus, der er lige til at flytte ind i med rigtig fin central beliggenhed, tæt ved alting.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering