Menu

Klinteparken 9
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:10.345.000
Mdl. boligydelse:9.358
Boligareal214m²
Kælder132m²
Rum6
Grund2.718m²
Antal Plan3
Garage52m²
Byggeår2012
Sagsnr.MH2842
Energimærke

346 m2 strandarkitektur fra 2012 i 1. række til vandet

På 2.718 m2 højt beliggende, kuperet naturgrund i 1. række til vandet ligger denne store arkitekttegnede liebhavervilla i 1½ plan på 214 m2 boligareal samt 132 m2 kælder/underetage med integreret 52 m2 dobbelt garage.
Opført i 2012, som det ene af to meget store dobbelthuse i absolut særklasse. Med filsede ydermure og tag beklædt med naturskifer, jordvarme og solvarmeanlæg, støbte slebne betongulve og plankegulve med gulvvarme overalt, fuldspartlede gipslofter, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer, Korian bordplader og spændende arkitektur med lysindfald og store glaspartier.
Stueplan indeholder indgangsparti med garderobeniche, gæste/børnebadeværelse med Korian vask, væghængt toilet og hjørnebruseniche, to store børneværelser med skabe, kontor og en drøm af et stort Svane-samtalekøkken med Korian bordplader, køkkenkværn og komplette integrerede luksushvidevarer i åben forbindelse med skønt stort alrum med glasafskærmninger og støbt trappe til tagetagen samt udgang til ugeneret terrasse imod vandet.
Endvidere pragtfuld lys tagetage indeholdende stor udsigtsstue med lofter til kip, fjernbetjente ovenlys, panoramaudsigt over Køge Bugt og udgang til udsigtsbalkon imod vandet med læglas, stort forældresoveværelse med indbyggede skabe og fransk altan samt meget stort luksusbadeværelse med væghængt toilet, bruseniche og fritstående badekar.
Kælderplan/underetagen omfatter stort aktivitetsrum, vaskekælder med solvarmeanlæg samt stor dobbelt garage med fjernbetjente el-porte og gulvvarme - også i nedkørselsrampen.
Her får du pragtfuld udsigt, tidløs og spændende arkitektur, høj tidssvarende komfort og smukke rammer til hele familien, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering