Menu

Damtoften 3
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:2.695.000
Mdl. boligydelse:3.607
Boligareal133m²
Rum5
Grund847m²
Antal Plan1
Garage24m²
Byggeår1967
Sagsnr.MH2889
Energimærke

Familievenlig etplansvilla med solrig have

På en stille og børnevenlig vej i Solrød Strand ligger denne velindrettede og særdeles velholdte villa fra 1967. Villaen har et boligareal på 133 kvadratmeter, der er godt udnyttet, så der er blevet plads til store, lyse opholdsrum samt tre gode værelser.
Huset fremstår i nydelig stand såvel ude som inde. Der er skiftet tag i 2012, og i perioden fra 2016 til 2018 er vinduerne blevet skiftet til nye og lydisolerende vinduer - kun stuevinduet er af den almindelige slags. Opvarmningen klares ved hjælp af en varmepumpe og med til huset hører en muret garage, så bilen kan holde i tørvejr.
Planløsningen er ideel for børnefamilien, der sætter pris på gode opholdsrum, hvor store og små kan samles i hverdagen.
Det første rum, man møder, er den indbydende entre med klinkegulv, der leder videre ind i et dejligt stort køkkenalrum med hvide køkkenelementer, bordplader i massivt træ og masser af plads til spisebordet. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med gode skabe, der fungerer som både vaskerum og bagindgang.
Villaen byder også på en stor, flot vinkelstue med store vinduespartier, en hyggelig brændeovn og masser af plads til både spisebord, sofahjørne og børn, der leger på gulvet. Fra stuen er der udgang til en skøn, isoleret udestue med klinkegulv, der gør det muligt at nyde årets første og sidste solstråler i fulde drag.
Om sommeren trækker man ud på den delvist overdækkede terrasse, der ligesom udestuen er orienteret mod vest og syd, så man får fuldt udbytte af eftermiddags- og aftensolen.
Huset rummer desuden et godt soveværelse og to værelser - alle med skabsplads - samt et ældre flisebadeværelse med bruseniche samt et nydeligt gæstetoilet. Udelivet her gode kår i den solbeskinnede have, der flot anlagt med højbede, drivhus og et stort magnoliatræ i forhaven, der trækker mange beundrende blikke til sig i forårs- og sommermånederne.
I området bag huset er der en effektiv støjvold, der holder lyden fra motorvejen i ave. Her er der lavet legeplads, kælkebakke og gode stisystemer, så områdets mange børn kan lege frit. Fra adressen er der blot fem minutter på cykel til Uglegårdsskolen, børnehave, idrætscenter, og vuggestue, og der er ligeledes kort afstand til indkøbsmuligheder, midtbyen og S-tog Stationen med forbindelse til København.
En dejlig villa med en særdeles familievenlig beliggenhed - ring allerede i dag og hør nærmere.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering