Menu

Tryllevældevej 5
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:9.995.000
Mdr. boligydelse:10.427
Boligareal225m²
Rum6
Grund1.807m²
Antal Plan2
Garage21m²
Byggeår1982
Sagsnr.MH2891
Energimærke

225 m2 arkitektur gennemrenoveret i 2016

På pragtfuld kuperet 1.807 m2 naturgrund i 2. række til vandet, i kystens mest eftertragtede kvarter ligger denne store smukke delvis fuldmurede liebhavervilla i 1½ plan på 225 m2 samt 42 m2 muret garage/udhus.
Oprindeligt arkitekttegnet og opført i 1982, men tilbygget og totalrenoveret i 2016, så ejendommen i dag fremtræder som en helt ny og tidssvarende ejendom.
Med ny gulvvarme i stueplan i smukke gennemgående 120x60 cm klinker og elegant Svane samtalekøkken i nordisk stil med komposit kogeø og komplette integrerede Siemens hvidevarer samt smukke fuldspartlede vægge og lofter med fritliggende loftsbjælker, som bryder det hvide look og skaber en perfekt atmosfære.
Grunden er et kapitel for sig, kuperet og med lavende hegn og henligger som smuk naturgrund med orangeri til de grønne fingre.
Stueplan indeholder entré med garderobe, forstue med elegant ny trappe til 1. salen, stor og lys opholdsstue med indmuret brændeovn og udgang til skøn stor træterrasse og komplet ugeneret have med legeplads til ungerne.
Endvidere bryggers med skabsindbygget naturgasfyr fra 2016 og udgang til stor og lukket solgård samt skøn spisestue/alrum med ovenlys og det elegante samtalekøkken med udgang til haven.
Endelig separat forældresoveværelse med skabsvæg med skydelåger og eget stort badeværelse med væghængt toilet og glasbruserhjørne.
Flot lys tagetage indeholdende møblerbar repos, stort aktivitetsrum/gæsteværelse, to børneværelser samt badeværelse med væghængt toilet, fritstående badekar samt bruseniche.
Endelig skøn stor muret garage sammenbygget med udhus og overdækning til cykler eller hvad man nu kan finde på – naturligvis med tegltag og taghældning som hovedhuset, så alt fremtræder som en smuk enhed.
Her får du ultimativ luksus og komfort pakket ind i fred og ro 2 minutters gang fra vandet.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering