Menu

Solgt

Pilevangen 2
2690 Karlslunde

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.3.078
Boligareal137m²
Rum5
Grund624m²
Antal Plan1
Byggeår2015
Sagsnr.MH2893
Energimærke

137 m2 vinkelbygget Eurodan komfort fra 2015

På flot opvokset hjørnegrund i hyggelige Karlslunde Landsby, ikke langt fra skole, gadekær og SuperBrugs, ligger denne elegante vinkelbyggede villa i ét plan med udhus og overdækning.
Opført af Eurodan huse i 2015 med lavenergivinduer og høj komfort med gulvvarme overalt samt med Nilan ventilationsvarmepumpe, der skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima.
Flot arkitektur og fint lysindfald, fuldspartlede vægge og lofter med indbygningsspots samt skabselementer fra Designa - alt står og blinker som i et helt nyt hus.
Indenfor møder vi kombineret entré/bryggers med skabsindbygget naturgasfyr, to fine børneværelser med skabe samt børne/gæstebadeværelse med væghængt toilet og muret bruseniche.
Endvidere elegant og veludstyret hvidt Designa køkken med komplette integrerede hvidevarer i åben forbindelse med stor spisestue/alrum og stor og lys opholdsstue med udgang til stor fliseterrasse og flot anlagt ugeneret have.
Fra stuen endvidere adgang til kontor/gæsteværelse samt separat forældresoveværelse med skabsgang og eget flisebad/toilet med muret bruseniche.
Her får du høj komfort i trygge rolige omgivelser tæt ved alting – lige til at flytte ind i uden modernisering eller istandsættelse.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering