Menu

Solgt

Skovbo Alle 26
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.713
Boligareal144m²
Rum4
Grund759m²
Antal Plan1
Byggeår2013
Sagsnr.MH2902
Energimærke

203 m2 arkitektur, luksus og nulenergi fra 2013

På 759 m2 flot anlagt grund i trygge, børnevenlige omgivelser ligger denne præsentable villa i ét plan med et bebygget areal på 203 m2 inklusive 144 m2 boligareal, 16 m2 integreret udestue, 31 m2 integreret dobbelt carport og 10 m2 integreret, isoleret udhus.
Opført af HusCompagniet i 2013 som super energivenligt hus med jordvarmepumpe, Nilan Boligventilation med varmegenvinding, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer og -døre samt solcelleanlæg, som bevirker at ejendommen har et årligt energioverskud på 2.000 kilowatt.
Rendyrket luksus og komfort med gulvvarme overalt og ventilationsanlæg, der skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima - flot arkitektur med fin rumvirkning og fint lysindfald.
Indenfor møder vi entré med gennemgående klinkegulve, gæstetoilet/bad med muret hjørnebruseniche samt to børneværelser.
Endvidere bryggers med skabsindbygget jordvarmepumpe samt en drøm af en stor spisestue/alrum med lydlofter til kip og elegant hvidt Invita samtalekøkken med slebne stenbordplader, Quooker, komplette integrerede hvidevarer og udgang til flot anlagt fliseterrasse med udestue fra 2016 med non-wood plankegulv samt fin have med højbede til de grønne fingre.
Herudover separat forældresoveværelse med stort walk-in-closet og eget stort luksusbad/toilet med muret hjørnebruseniche og endelig dejlig lys opholdsstue med smukke, lyse plankegulve og udgang til terrassen.
Dejlig stor integreret dobbelt carport så man kan komme tørskoet hjem når det regner.
Her får du spændende arkitektur og masser af lys og luft samt overskud på energikontoen – lige til at flytte ind i uden at skulle tænke på istandsættelse eller modernisering.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering