Menu

Købsaftale underskrevet

Solrød Strandvej 76, 2. 2.
2680 Solrød Strand

Type Ejerlejlighed
Mdl. boligydelse:4.107
Boligareal137m²
Rum3
Antal Plan1
Byggeår2016
Sagsnr.MH2904
Energimærke

137 m2 luksuslejlighed fra 2016 med altanterrasse og havudsigt

Med rigtig fin central beliggenhed lige midt i Solrød, 5 min. gang fra vandet, ligger denne skønne næsten nye lejlighed med stor altanterrasse og egen parkeringsplads i kælderen.
I trygge næromgivelser på 2. sal af eksklusiv bebyggelse fra 2016 med elevator, dørtelefon og stor fælles tagterrasse.
Luksus og komfort med zonestyret gulvvarme og fælles ventilationsanlæg, som renser luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima.
Lejligheden indeholder entré med garderobe og praktiske skoskabe, teknikrum samt elegant badeværelse med muret bruseniche, væghængt toilet, formstøbt, skabsindbygget vask samt Siemens vaskesøjle.
Endvidere soveværelse med skabsvæg med skydelåger og indbygget kommode, børne/gæsteværelse med skabsvæg med skydelåger samt meget elegant hvidt HTH-samtalekøkken med komplette luksushvidevarer i åben forbindelse med skøn spisestue/alrum med vitrineskabe og pragtfuld stor og lys opholdsstue med udgang til skøn stor altanterrasse med havudsigt og med frosted læglas, som sikrer privatlivets fred.
Her får du en skøn og perfekt udstyret lejlighed, der er lige til at flytte ind i, du skal blot sætte dine møbler på plads.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering