Menu

Solgt

Vibesvinget 28
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.090
Boligareal151m²
Rum7
Grund725m²
Antal Plan1
Byggeår1973
Sagsnr.MH2906
Energimærke

151 m2 børnefamilievilla med integreret udestue

På 725 m2 opvokset grund, i trygge, børnevenlige omgivelser tæt ved indkøb, skole og børneinstitutioner, ligger denne gulstensvilla i 1½ plan med integreret udestue og carport udhus.
Delvis fuldmuret og nyistandsat med fuldspartlede gipslofter, nyt bryggers med naturgasfyr fra 2015 og to helt nye og flotte badeværelser med gulvvarme og smukke italienske klinker.
Stueplan indeholder entré/trappehall, nyt gæstebadeværelse med glas bruseniche, nyt bryggers med opvarmet klinkegulv og væghængt naturgasfyr, børne/gæsteværelse samt pænt lyst samtalekøkken med komplette hvidevarer i åben forbindelse med dejlig lys spise og opholdsstue med udgang til stor udestue med 60x60 cm klinker og termotag samt til fliseterrasser imod syd og vest og fin ugeneret have.
Dejlig lys tagetage med store ovenlysvinduer indeholdende repos samt to store soveværelser, det ene med udgang til integreret balkon og et andet med eget stort walk-in-closet, samt fint nyt badeværelse med opvarmet klinkegulv og glasbruserhjørne.
Her får du store lyse rum med fint lysindfald og høj komfort samt fin beliggenhed, tæt ved alting.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering