Menu

Solgt

Kirkestræde 6
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:3.287
Boligareal114m²
Kælder27m²
Rum5
Grund263m²
Antal Plan2
Byggeår1802
Sagsnr.MH2915
Energimærke

141 m2 smukt restaureret fredet byhus med carport

Lige midt i Køge 200 meter fra Torvet ligger dette charmerende byhus i forskudte plan på 114 m2 samt 27 m2 underetage, 28 m2 carport og lukket gård med hele fire tilhørende parkeringspladser, som vil kunne lejes ud for ca. 1.000 kr. om måneden pr. stk., mens du nyder tilværelsen i historiske omgivelser.
Den fredede og historiske del af huset vender ud imod Kirkestræde, imedens tilbygningen fra 1960 med terrasse og gårdhave ligger ind imod den lukkede gård.
Ejendommen er blevet nænsomt restaureret og moderniseret i løbet af de seneste fem år og fremtræder komfortabel og tidssvarende, men med miljø og atmosfære i forskudte plan fra en svunden tid.
Plan 1 indeholder entré samt separat børneafdeling med to børneværelser og trappe til plan 2, som indeholder elegant badeværelse fra 2017 med glasbruseniche, gulvvarme og væghængt toilet samt dejlig lyst samtalekøkken med hvide Kvik-elementer og udgang til træterrasse i ædeltræ med nedgang til lukket flisebelagt gårdhave.
Voksenafdelingen ligger i plan 3 og rummer repos med indbygget skab, spise- og opholdsstue i vinkel samt påklædningsværelse og forældresoveværelse.
Flot nyistandsat underetage indeholdende fyrrum med væghængt naturgasfyr, vaskekælder med vaskesøjle samt disponibelt rum og endelig nedgang til krybekælder med god plads alt det man ikke bruger til daglig.
Her får du masser af miljø og atmosfære og god plads til privatliv for hele familien samt genial beliggenhed, lige midt i Køge.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering