Menu

Solgt

Grantoftevej 13
2670 Greve

Type Villa, 1. fam.
Mdl. boligydelse:5.229
Boligareal134m²
Rum6
Grund693m²
Antal Plan2
Byggeår1940
Sagsnr.MH2917
Energimærke

1. række med fantastisk udsigt over vandet

Har du altid drømt om et dejligt hus 1. række til vandet, har du nu mulighed for at erhverve et super spændende moderne hus.

Pragtfuld og naturskøn beliggende udsigtsvilla direkte til vandet. Beliggenheden er i det eftertragtede område i Mosede, med gåafstand til flere restauranter, cafeer og i direkte nærhed af den historiske og idylliske Mosede Fiskerihavn. Syd for ejendommen ligger det kulturhistoriske Mosede Fort museum om Danmark i årene 1914 – 1918.

Med pragtfuld rolig og naturskøn beliggenhed på lille lukket vej i 1. række til vandet, tæt ved Karlslunde Stationscenter, ligger denne præsentable strandvilla i 1½ plan med anneks, udhus og redskabsrum. Flot og tidssvarende, idet ejendommen blev totalt gennemrenoveret i 2008, hvor stort set kun ydervæggene stod tilbage med nye el-, vand- og varmeinstallationer, store glaspartier, fuldspartlede gipslofter med indbygningsspots, elegant italiensk samtalekøkken med kompositbordplade, 2 elegante badeværelser, flot nyindrettet tagetage og høj komfort med gulvvarme i stueplan.

Ejendommen er helt indflytningsklar. Dejlig overskuelig strandgrund, som er højt beliggende og tæt ved vandkanten med helt ny terrasse i ædeltræ og stor flisebelagt terrasse med læ foran huset og god plads til biler i den flisebelagte indkørsel. Stueplan indeholder entré med garderobe og skabsindbygget naturgasfyr, gæstetoilet/bad med mosaikindbygget vask, væghængt toilet og glasbruserhjørne. Elegant samtalekøkken med fuldintegrerede hvidevarer i åben forbindelse med stor skøn spise- og opholdsstue med indmuret brændeovn, masser af lys og luft samt forrygende udsigt over Køge Bugt og udgang til træterrasse og baghave med låge og trappe til stranden. Endelig bryggers med skabsindbygget vaskesøjle og trappe til 1. salen. Flot lys tagetage indeholdende stor møblérbar repos, 2 børneværelser, begge med hems, forældresoveværelse med skabsvæg, glasparti og forrygende udsigt samt elegant badeværelse med væghængt toilet, skabsindbygget vask og glasbruseniche. Endvidere brugbart anneks på ca. 20 kvm.
Her får du fred og ro, skøn badestrand og høj tidssvarende komfort, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Mogens Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering