En smuk og ekstravagant bølge ved vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Greve Strandvej 77 + 77a, 2670 Greve

En smuk og ekstravagant bølge ved vandet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
25.000.000
14.697
361 m2
6
3191 m2
2
2015
ML70089
A2010

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Som en hyldest til havet, står denne arkitekttegnede liebhaverejendom. Et blend af organisk elegance og kubistisk skarphed. Her, hvor arkitekturen buer som bølger mod det uendelige blå, afspejler det bølgede tag havets rytme. Her smelter luksus og natur sammen i en arkitektur, der fanger havets essens, med udsigt til det uendelige vand og det bløde sand.
 
På den pragtfulde store naturgrund åbner sig en verden af luksuriøs udendørs nydelse. En helt unik udsigtsterrasse direkte til vandet og en flot granit belagt oase omfavner swimmingpoolen. Her kan du opleve poolstemning af første klasse. Nyd det betagende syn af solopgangen over vandet, omgivet af smukke gamle høje træer, der tilbyder både skønhed og privatliv til dette enestående udendørs paradis.
 
Gennem store, dragende glaspartier åbner huset sig mod havets ubegrænsede vidder, hvor udsigten til det grønne og blå spiller et evigt skuespil. Loftshøjden strækker sig mod himlen, og vinduerne inviterer solens stråler indenfor. På første salen, hvor loftet rækker mod stjernerne, ligger forældresoveværelset med en balkon, der åbner sig op mod havets uendelige skue. Forestil dig at vågne op til solopgangen hver dag, omgivet af luksus og skønhed. Et walk-in-closet og et luksuriøst badeværelse med et fritstående badekar og rainshower tilføjer et strejf af raffinement.En elegant vindeltrappe fører dig ned til stueetagen, hvor et rum åbner sig op som et teater for livet. Denne enestående spisestue/alrum/køkken/opholdsstue er hjertet af hjemmet, et rum, hvor udsigten til havet og den dansende flamme fra naturgaspejsen smelter sammen. Her, hvor de store glaspartier og skydedøre fører direkte ud til terrassen og poolområdet, udviskes grænserne mellem ude og inde. Et samtalekøkken fra Svane, skinnende i hvid højglans, er hjemmets kulinariske midtpunkt, komplet med en elegant køkkenø. Bag en glasvæg gemmer sig et særligt vinrum med unikt koøje vindue mod vandet, en helligdom for vinentusiaster. Endnu et luksuriøst badeværelse, ideelt placeret for børneværelserne, samt et  flot gæstetoilet, der fuldender denne arkitektoniske drøm ved vandkanten.
 
Din mavefornemmelse vil straks bekræfte, at denne ekstravagante bolig, formet som en bølge af luksus, er dit sande hjem.

Greve Strandvej 77 + 77a, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning