Menu

Solgt

Yderholmvej 16
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Ejerudgift pr. md.:4.510
Boligareal146m²
Kælder110m²
Rum4
Grund1.381m²
Antal Plan2
Byggeår1965
Sagsnr.MO5980
Energimærke

256 m2 flot og tidssvarende børnefamilievilla med kælder

På 1.381 m2 meget flot opvokset grund i udkanten af hyggelige Solrød Landsby, med to privatskoler og forsamlingshus i gåafstand, ligger denne store landsbyvilla i ét plan på 146 m2 bolig samt 110 m2 flot indrettet underetage samt stor dobbelt carport og fint udhus/værksted.
Ejendommen er blevet gennemgribende renoveret i løbet af det seneste årti med elegant lyst Kvik samtalekøkken med komplette hvidevarer, to flotte badeværelser, opvarmede klinkegulve og massive fyrplankegulve, hvide tværsprossede lavenergivinduer, indvendige hvide fyldningsdøre samt forsænket stue med lydlofter til kip og stort glasparti, der byder den smukke have indenfor.
Stueplan indeholder entré med diagonalklinker og trappe til underetagen, forældresoveværelse, stort arbejdsværelse/aktivitetsrum (oprindeligt 2 børneværelser) samt elegant bad/toilet med travertin fliser og muret bruseniche.
Endvidere elegant samtalekøkken i åben forbindelse med stor spisestue/alrum med brændeovn og nedgang til forsænket fjernsynsstue med udgang til fliseterrasse og skøn opvokset have med flot stor delvis overdækket træterrasse og drivhus til de grønne fingre.
Flot høj underetage indeholdende entré, 4 store disponible rum, bryggers/fyrrum med klinker og naturgasfyr og udvendig kældertrappe samt elegant travertinbad/toilet med indmuret spa badekar og muret bruseniche.
Her får du masser af miljø og atmosfære samt god plads til hele familien i smukke tidssvarende rammer, der er lige til at flytte ind i uden modernisering eller istandsættelse.

Michael Ohm
Ejendomsmægler, MDE

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering